More

  Microsoft’s Xbox Elite Series 2-controller kost slechts $ 135 voor alleen vandaag |

  Indien jij eentje Xbox- of laptop-gamer bent, is de kans vitaal dat gij ene kijkje hebt genomen binnen den Xbox Elite Series 2-controller van Microsoft. De aanpasbare randapparatuur wordt leveren hierbinnen ene inherent hoes, biedt verwisselbare thumbsticks plus paddles daarbovenop levert totdat 40 ogenblik gamen dankzij ie geïntegreerde batterijpakket.

  Ie enige complicatie bestaat dat den controller vaak snijwondje $ 180 vermag werd verkocht plus zelden ene aanzienlijke prijsverlaging krijgt. Alreeds den verkoper van Black Friday-gaming begint gedurende klimmen, hoopt Woot diegenen erop verleiden die hun controller-ervaring willen upgraden ingevolge de Elite Reeksen 2 aan te bieden boterham voetgewricht $ 135, ene van de laagste verheerlijken die wij hebben waargenomen.

  Aankopen Xbox Elite Series. 2-controller bij Woot – $ 135

  De Elite Series 2 worden leveren inbegrepen eentje USB-C-poort, Bluetooth-connectiviteit plus schenkkan werd opgeladen hierbinnen de draagtas. Het ondersteunt evenals programmeerbare profielen, zodat u kunt schiften tussen drietal opgeslagen configuraties inclusief behulp van den schakelaar Profielen op den cover.

  Als gij via den feestdagen doodmoe zoek bent akelig ene betrouwbaar controller-upgrade, heb jij die eventueel netjes gevonden. U moeten nochtans snel doen, omdat den Elite Reeksen 2 blijft voetgewricht 24 moment bovenop $ 135 staan ​​of tot deze bestaan volgeboekt, onzelfstandig van sukkel zichzelf het aanvankelijk voordoet.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen wegens akelig onze homepage omsingeld deals erop gaan daarbovenop @Deals bij volgen bovenop Twitter.

  Alle producten diegene ingevolge geworden aanbevolen, bedragen geselecteerd onderbrak onze redactie, onafhankelijk van onze mamma concern. Sommige van onze vertellen inhouden gelieerde links. Indien gij iets koopt bij ene van deze links, kunnen we eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]