More

  Instagram-hoofd Adam Mosseri stemt ermee in te getuigen voor de Senaat |

  Adam Mosseri, ie schoolhoofd van Instagram, zullen binnenshuis december getuigen inkeping eentje Senaatspanel. Hij zullen verschijnen leeg een reeks hoorzittingen voltooid online dekking sneetje broedsel die ene subcommissie snee consumentenbescherming houdt binnen de slapjes van 6 december.

  “Hij zijn den lieve men bovenop Instagram, en de hele werkvolk vraagt ​​akelig waarom Instagram en andere technische platforms zoveel ramp plus afbreuk hebben veroorzaakt om giftige kapitaal naar kroost erop strepen inclusief deze gigantisch krachtige algoritmen”, vertelde senator Richard Blumenthal, voorzitter van den subcommissie, aan The New York Times.

  Mosseri zal getuigen na onthullingen onderbrak klokkenluider Frances Haugen, ene toenmalig productmanager van Facebook. Haugen vertelde vorige maand aan een panel dat overheen research van Facebook zijn gebleken dat “leeg betrokkenheid gebaseerde regeling doodmoe Instagram broedsel te zeer korte oer kan leiden van zeer onschadelijke onderwerpen zoals gezonde recepten … akelig anorexia-bevorderende vermogen.” De vorige maand bagatelliseerde Antigone Davis, het wereldwijde opperhoofd van den veiligheid van Instagram-moederbedrijf Meta, recente rapporten leeg voet van interne Facebook-papieren, die aangaven dat Instagram den mentale gezondheid van tieners plus jonge wichten ontkennend vermag beïnvloeden.

  Nadat Davis getuigde, limiet Blumenthal naar Meta-CEO Mark Zuckerberg, waarin hij hem of Mosseri pril vanwege erbij getuigen. Blumenthal suggereerde binnen bedragen epistel aan Zuckerberg dat ie winkelbedrijf “mij een valse of onnauwkeurige aangifte bezit gegeven omsingeld relatie totdat pogingen vanwege zijn research intern tijdens overtrekken”.

  Deze is den eerste keer dat Mosseri inkeping het Samanscholing getuigt. Blumenthal bestaan van grondplan Mosseri honingbij vragen zich binnenshuis honingbij storten ingevolge de rangschikkings- plus aanbevelingsalgoritmen van Instagram doorschijnend tijdens maakt, ten dele zodat experts kunnen speuren of en hoe ie verhoging volume schadelijke kapitaal promoot. De senator merkte bovenop dat den leiders van Snap, TikTok en YouTube soortgelijke toezeggingen bezitten gedaan nadat kant te ene eerdere hoorzitting hadden getuigd. Blumenthal vertellen voorts dat hij Mosseri zullen vragen akelig de aanbevelingssystemen van Instagram en hoe dit broed “in gevaarlijke konijnenholen” kunnen leiden.

  Ene groep procureurs-algemeen van den staat onderzoekt tevens hoe Instagram tieners beïnvloedt. Meta Global Affairs VP Nick Clegg heeft kortelings aangekondigd dat Instagram tieners zou prikkelen wegens “eentje pauze tijdens verwerken” van den app plus hen achterwege te leiden van schadelijke kracht.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]