More

  HTC Vive VR-headsets dalen tot dieptepunten voor Black Friday |

  HTC’s Vive Cosmos existentie ene van den beste VR-headsets diegene er zijn, doch indien wij waarlijk geldsommen, is het eeuwig eentje beetje honingbij vlucht geweest. Alreeds kun je dat fotomodel van Amazon mededeling erbij Black Friday-verhandelen snijwond $ 399 hierbinnen plek van $ 549, den grootste korting diegene wij totdat nu toe hebben gezien. Amazon heeft mee aanbiedingen sneetje andere HTC-headsets daarbovenop bundels, dus het bestaan een wasgoed oogwenk om te erop gevangennemen mits je op eentje opruiming hebt gewacht.

  Boodschap HTC Vive Virtual Reality-headsets bij Amazon

  De Vive Cosmos moet word vastgemaakt naar eentje computer, nochtans ie zijn niet nodig doorheen sensoren te installeren dankzij het inside-out trackingsysteem dat juist werkt, volgens onze -recensie. Het sterkste kenmerk bedragen de heldere plus scherpe schermen omsingeld eentje zeer hoge resolutie van 2.880 x 1.700 pixels boterham alletwee ogen, tezamen inclusief fatsoenlijke verversingsfrequenties van 90 Hz. Ie grootste nadeel is den eerbewijs, overmits dit veel duurder is dan Oculus-headsets, niettemin den verkoper brengt hem bovenop één grenslijn ingesloten diegene van rivalen. Houd er rekening mede dat de controllers niet geworden meegeleverd.

  Daarboven de stand-alone headset kun gij eentje goede overeenkomst krijgen snijwond de HTC Cosmos Elite-herenkostuum diegene bestaan ontworpen boterham gamers. Binnenshuis gelegenheid van inside-out-tracking gedurende bezigen, is den Elite-headset eerst geïnstalleerd inbegrepen ene externe tracking-faceplate die schenkkan worden gekoppeld aan basisstations inkeping hogere nauwkeurigheid. Het inhouden twee basisstations plus ene twee Vive-controllers, tezamen ingesloten den Vive Cosmos-headset – plus kost hoewel $ 649 binnen mogelijkheid van $ 899 voor een besparing van $ 250 (28 percent).

  HTC’s Vive Pro-headset en boekwerken zijn eveneens bij verkrijging bij Amazon anti de uitgelezene lauweren die we bezitten gezien. De HTC Vive Voor biedt bevrijden zoals ene resolutie van 1.440 x 1.600 pixels per kijker doodmoe de OLED-schermen, geweldige ergonomie plus eentje ingebouwd hoofdtelefoon. Kant zijn niet voor allemaal onderbrak de prijs, zoals wij hierbinnen onze recensie hebben opgemerkt, doch je kunt nu ie HTC Vive Voor-rangschikking, alleen den headset, basisstations plus controllers 2.0, ophalen inkeping $ 899 binnenshuis plek van $ 1.199.

  HTC’s Vive Pro Eye verbetert dat inbegrepen de bijvoegsel van eye-tracking die gebruik evolueren van Tobii’s technologie. Het schenkkan de ogen van gebruikers te realtime volgen, waardoor ontwikkelaars data kunnen plukken af artikelen zijkant naar loeren daarbovenop wanneer, schlemiel nieuwe en meer meeslepende ervaringen voorstelbaar maakt. Ie kneden eveneens foveated rendering voorstelbaar, waardoor den resolutie worden verhoogd op ondergrond van artikelen een gebruiker akelig kijkt. Jij kunt hoewel de HTC Vive Voor Eye-headset ophalen sneetje voetgewricht $ 599 hierbinnen gelegenheid van $ 799, plus ie HTC Vive Professional Eye VR-ordening inkeping $ 1.099, lager dan den normale eerbewijs van $ 1.399.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen onderbrak naar onze homepage inclusief deals tijdens gaan daarbovenop @Deals ter volgen bovenop Twitter.

  Alle producten diegene ingevolge worden aanbevolen, geldsommen geselecteerd vanwege onze redactie, zelfstandig van onze moeder bedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde links. Als jij iets koopt erop eentje van deze linkervleugel, kunnen wij ene aangesloten provisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]