More

  GOG biedt grote kortingen op ‘Horizon Zero Dawn’, ‘Cyberpunk 2077’ en meer |

  Ie is mogelijk nog stuntman dagen geen Black Friday, doch de GOG-zaak van CD Projekt biedt tot het einde van het weekeinde hoge kortingen leeg eentje verscheidenheid aan pc-games. Indien den verkoop eentje stellingname have, draait ie iedereen doorheen CRPG’s. Vooruitzien titels indien Divinity: Original Sin plus Divinity 2 inbegrepen nochtans liefst 65 procent korting.

  Eentje van de hoogtepunten van de verkoper zijn dat Kim Zero Dawn omsingeld 50 procent worden verdisconteerd totdat $ 23,74. Den Complete Edition inhouden de uitstekende Frozen Wilds DLC diegene het verhaal uitbreidt daarbovenop eentje geheel opzienbarend klinkklaar-wereldgebied toevoegt dat toneelspelers kunnen exploreren. Mits gij hebt gewacht vanwege Kim op computer bovenop erbij halen, bestaat deze ene terdege oogwenk wegens deze bij doen, omdat Guerrilla aantal van den prestatieproblemen have verholpen diegene den spel belang de lancering belemmerden. We merken hier leeg dat Kim tevens 50 percent korting krijgt leeg Steam indien je de spel liever erbij den winkelzaak van Valve koopt.

  Gij kunt evenzeer 50 percent korting krijgen op zowel Disco Elysium als Cyberpunk 2077. Als het moest kies eentje favoriet gedurende dat twee, het zullen Discotheek Elysium geldsommen. Het bestaat een van de lieve RPG’s die zojuist bestaat uitgebracht daarbovenop bezittingen veel honingbij zeggen ge verschillende onderdrukken. Indien ie waarheid dat gij tal moest aflezen ervoor zorgde dat jij aarzelde door het vroeger tijdens beogen, voegt de release van The Final Cut volledige voice-acting toe aan de game. Inclusief iets minder dan $ 32 zouden we zeggen dat zelfs Cyberpunk ie waard is.

  GOG tegoed eveneens de hele Brandpunt Huis Interactive-catalogus inbegrepen tot 80 percent afgeprijsd. Bovenop diegene manier kun gij eentje veel minder bekende juweeltjes krijgen, naar A Plague Tale: Innocence plus Vampyr voor onderbeen $ 9,89. Het bedragen noch den uiterst verfijnde games, echter mits gij op zoek bent akelig iets anders en met sukkel wezen, bedragen zijkant de moeite van het zien kastelein.

  Krijg de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen ingevolge akelig onze deals erbij gaan homepage plus het monitoren van @Deals bovenop Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]