More

  Final Fantasy VII: The First Soldier is de klassieke RPG met de Fortnite-behandeling |

  Fortnite en Final Fantasy. Ene gedoemde combinatie van ie meest lucratieve recente gamingfenomeen inclusief een van de uiterst legendarische videogamefranchises van meer dan 30 jaar? Ik hou vooral van Final Fantasy. Ik ben lauw op Fortnite plus ie Battle Royale-grootte binnenshuis ie algemeen. Metroid Dread, Shin Megami Tensei, Alan Waak Remastered daarbovenop Deathloop doodmoe mijn takenlijst, waarom zit ik nog steeds vast aan ene kosteloos gedurende optreden mobiele spel?

  Plausibel vermits ie den doch reeds zeer- uitgebreid Final Fantasy VII-inhoud. Den game met de voortzetting-CGI-filmrolletje, de remake, meerdere mobiele games daarbovenop meer. En desondanks, afgezien van eentje slimme introductiefilm diegene begint belang den openingsscènes van FF7R, bespeuren gij de protagonisten (of antagonisten) van de iconische RPG noch, alhoewel je rivierbron indien hun kunt cosplayen.

  Binnen First Soldier speel gij als, nu wasgoed, rekruten die de eerste Soldier moeten worden – eentje specifiek legerlid van topklasse. Cloud, van FFVII, wordt binnen ie origineel geïntroduceerd indien “Soldier, First Class” en deze game brengt alles 30 jaar achterspeler naar de vroege formatie van de lieve militair van Shinra Corp.

  De context is dan evenzo ene campagne royale onderbrak honingbij bespeuren hoe versterkte soldaten het tegenstrijdig elkander opnemen (daarbovenop welke beesten er evenzeer op hun dreef komen).

  Den kerk en het ouderlijk beter van Aerith geldsommen er doorheen doodmoe te schieten, keurig als de kampplaats, de markten van Sector 7, ie uitgestorven treinstation daarbovenop meer. Het strijdthema van FF7 begint wanneer helikopters het streek binnenzwemmen en rekruten omranden. Ik word er nog steeds elke keer opgewonden van.

  Ie terrein bestaan bezaaid inclusief geweren, van pistolen totdat sluipschuttersgeweren, evenzo materia (magische opbollen die ook offensieve mits ondersteunende mogelijkheden bieden) en zelfs sereen zeldzame oproepspreuken. Ik heb tot alhoewel toe nog niets opgeroepen. Er zijn mee drankjes voort bovenop honingbij pakken plus je overlevingskansen te vergroten.

  Dit bedragen de basiswapens plus items. Onderscheidt zich van Fortnite – zo noch alle BR-games; wij aanschouwen jij Apex en Warzone – gij kunt eveneens een functie selecteren, a la den meeste RPG’s. Deze tegoed vooral stem doodmoe gij speciale vaardigheid, je sabel en hoe je daarmee aanvalt. Warrior bestaan ene straight-shooting-stijl inbegrepen eentje zwaard plus eentje rush-special diegene de afstand verkleint, opdat jij jij rivalen kunt winnen voor zij ene afscheiding kunnen krijgen. Monniken kunnen zichzelf cureren wanneer zijde verlies oplopen, ondertussen Ninja’s een toegevoegd duik krijgen en de plaats door zich eentje twee seconden te stealth-modus te verstoppen.

  Prestige Credit: Square Enix

  Tovenaars geworden geleverd ingesloten ene speciale vaardigheid die MP-herstel een boost geeft sneetje meer regelmatig offensief (plus genezende spreuken), terwijl den ranger wapens herlaadt sneller dan den andere – daarbovenop tegoed een zeer handige Assess-vaardigheid die bedreigingen door je heen markeert, zelfs mits kant voltooid ie prospect geldsommen.

  Elk voelt iets verschillend aan doorheen alsook te optreden, nochtans er is eentje prettige balans tussen den verschillende rollen, hoewel zowel soldaat als monnik lijden aan ie moeten vertrouwen op hen melee-aanval snijwond kip baten.

  Laat ik deze ronduit zeggen; gij zullen First Soldier inclusief eentje gamepad moeten performen.

  Magic casting-bedieningen bedragen een ietsje rommelig – gij moet een L-trigger ingedrukt beminnen terwijl gij bovenop ene andere kraagknop drukt onderbrak eentje ​​van den drie spreuken onder ontketenen diegene je misschien hebt opgepikt. Die melee-bestormen, diegene alle jobklassen bezitten, geldsommen waarlijk moeilijk onderbrak op jij vijanden tijdens neerdalen, buiten of je een gamepad of aanraakbediening tweedehands. Hopelijk kunnen de ontwikkelaars melee-attaqueren kleinigheden naarmate ie game vordert.

  Deze betekent dat gij, bovenop eentje nogal on-Final Fantasy-methode, snijwond de meeste van jij moorden onzelfstandig zult werd van gij wapens. Maar terdege, het bestaan eentje sensatie door die sluipschutter via afwerken. Voort andere spelers of monsters erbij completeren, kisten via opendoen daarbovenop tijdens voortduren om de rondes, zou gij personage ter den wedstrijd zelf eentje level omhoog gaan. Dit vertonen jij aanvalsschade daarbovenop verhoogt jij HP, wat inhouden dat jij ie honingdrank langer volhoudt. Het beloont tevens proactief performen daarbovenop exploreren, daarbovenop niet schattig beogen bij voortbestaan tot het hekkensluiter landstreek.

  Zoals gij zou vooruitzien van een gratis bij performen Battle Royale-spel, zijn er seizoenspassen tijdens verwerving. Deze bieden skins, banners, emotes plus meer cosmetische goodies snee wannabe Soldiers. Zelfs naast ene pas kun je ene paar beloningen verdienen onderbrak onder de gevechten aan de ‘rang’-criteria via voldoen.

  Ik draag nou een moogle-hoed, zeg hallo. html>” />Ik heb een paar ronden gewonnen, van den 75 toneelspelers, daarbovenop ben eentje paar keer helft werd. Een collega vertelde mij dat vroege versies van Battle Royale-games vaak vol zijn inclusief bots wegens den cijfers onder vertonen (daarbovenop ene veel bemoedigende vroege overwinningen ter bieden), nochtans ik zou hem deze nietig triomf niet van me afpakken. </p>
<p> Hopelijk heeft Square Enix plannen doorheen meer levels, wapens daarbovenop evenementen aan honingbij bieden om het spannender ter maakt. Er geldsommen enkele eindbazen hierbinnen beperkte oplage binnenshuis het hele Midgar-niveau. Ik ben daarbinnen succesvol wegens er stuntman erop winnen, doch ik ben mede ene twee keer ter vaak geveld om Tonberry – een notoir doortastend specimen overheen den Final Fantasy-serie. Misschien moet ik pogen hem honingbij bestrijden als een ninja…</p>
</p>
<p>Final Fantasy VII: The First Soldier existentie alreeds leverbaar in den Apple App Store en Google Play.</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]