More

  Eendaagse verkoop van Amazon geeft tot 30 procent korting op opslag van SanDisk en Lexar |

  Wie op zoek zijn akelig nieuwe draagbare schijven, SD-jokeren en andere opslaggadgets, bezittingen tegenwoordig ene heleboel scherp geprijsde wetsartikelen voort af ter kiezen. Amazon heeft ene eendaagse opruiming diegene totdat 25 percent korting aanleveren leeg schijven van Western Digital daarbovenop tot 30 procent korting op microSD-kaarten, USB-sticks plus meer van SanDisk, Lexar en andere merken. Nu we ochtend erop Black Friday plausibel mede kortingen zou bespeuren, bezitten de meeste toestellen te dit verdoen eenzaam vandaag lagere lauweren.

  Mededeling WD-drive-opruiming bij Amazon Shop SanDisk, Lexar-opslaguitverkoop belang Amazon

  Enkele hoogtepunten binnenshuis de verkoper van schijven bedragen den SanDisk Extreme draagbare discus van 2 TB, die 60 procent goedkoper bestaan dan $ 185, en de Crucial X6 te 2 TB daarbovenop de SanDisk Ultra NAND SSD te 4 TB, die onderscheidenlijk $ 143 en $ 300 kost. De SanDisk Extreme draagbare diskette is compact genoeg voort hierbinnen de palm van gij hand erop voetstappen, daarbovenop hij is behoorlijk duurzaam dankzij het IP55-geclassificeerde ontwerp inclusief ene valbescherming van stuntman meter. Het bezittingen honingdrank optionele wachtwoordbeveiliging, 256‐bit AES hardware-encryptie daarbovenop totdat 1.050 MB/s lees- daarbovenop totdat 1.000 MB/s schrijfsnelheid. Crucial’s X6 bestaat voorts sereen klein, inbegrepen leessnelheden tot 540 MB/s plus eentje schok- en trillingsbestendig ontwerp.

  Verkrijging SanDisk Extreme (2TB) bij Amazon – $ 185 Kocht Crucial X6 (2TB) gewichtigheid Amazon – $ 143 Verwerving SanDisk Ultra SSD (4TB) belang Amazon – $300

  Allebei zouden boterham de meeste mensen goede draagbare schijven bedragen, ondertussen den SanDisk Ultra NAND SSD huis existentie voor allen diegene de inwonende opslag van hoen laptop wens upgraden. Ie ondersteunt sequentiële leessnelheden totdat 560 MB/s plus sequentiële schrijfsnelheden totdat 530 MB/s, daarbovenop wanneer den tweede minder zijn naar ie reeds existentie, bestaan ie een geweldige variatie snijwondje rekentuig-gamers diegene ene snelle SSD aan hun installatie moeten insluiten.

  Hoogtepunten te de andere geheugenverkoop bedragen eentje tal Nintendo Switch-compatibele microSD-kaarten en enkele Lexar Pro SD-pandoeren. Jij kunt ene officieel gelicentieerde SanDisk microSD-kaartje van 256 GB voor den Switch verkrijging voor $ 37, of 31 percent korting, niettemin indien je op zoek bent naar den meeste warenhuis, raden wij Lexar’s 1TB Play microSD-landkaart aan, die neerkomt op ene recordniveau van $ 128 . Plus fotografen plus videografen willen mogelijk eentje van Lexar’s Voor 2000x SD-kaarten afname voort aan hun benodigde toe onder voegen, terwijl het 64GB-mannequin via terugloop bestaan snijwond $60 daarbovenop den 128GB-toegangsbewijs boterham $ 100.

  Verkrijging SanDisk microSD-toegangsbewijs (256GB) belang Amazon – $ 37 Mededeling Lexar Play microSD-toegangsbewijs (1 TB) bij Amazon – $ 128 Verwerving Lexar Professional SD-kaartje (64 GB) gewichtigheid Amazon – $ 60 Afname Lexar Professional SD-toegangsbewijs (128 GB) bij Amazon – $ 100

  Ontvang den nieuwste Black Friday plus Cyber Aanbiedingen sneetje maandag onderbrak akelig onze homepage inbegrepen deals gedurende gaan plus @Deals via volgen doodmoe Twitter.

  Alle producten die doorheen worden aanbevolen, word geselecteerd vanwege onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde linkervleugel. Als gij iets koopt honingbij ene van dit linkervleugel, kunnen we eentje aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]