More

  Echo Dot-luidsprekerprijzen dalen naar een historisch dieptepunt voor Black Friday |

  Indien jij leeg zoek bent naar ene budgetvriendelijke slimme megafoon of stuntman (of trio) dit Black Friday, existentie het eventueel de moeite herbergier ingevolge ene ​​opbergblik hierbinnen de haalbaarheid van Amazon tijdens gooien. Verschillende Echo-toestellen geldsommen vorige slap te den opruiming geweest en nu kunt u bovenop meer korten. Erop kip existentie de Echo Dot met klok. Het bestaat momenteel $ 35, watje $ 25 lager is dan den normale eerbewijs plus een geschiedkundig dieptepunt.

  Aankopen Geluidsweerkaatsing Dot inclusief klok gewichtigheid Amazon – $ 35

  Den Weerklank Dot bestaan een kleinere versie van den Echo-megafoon. Amazon veranderde het ontwerp vorig jaar van eentje platte hockeypuck-knoflook akelig ene bolvormige. De Weerklank Dot met klok bestaan vrijwel hetzelfde apparaat, naast den additief van eentje LED-klokweergave. De vaan Echo Dot zijn gezakt totdat $ 30 indien fragment van Amazon’s Black Friday-verkopen, echter valt eentje dollar lager over dan de laagste prijs diegene wij hebben waargenomen.

  Wij gaven den Geluidsweerkaatsing Dot eentje score van 88 in onze bespreking, vond dat ie een behoorlijke geluidskwaliteit bood inkeping de prijs. Den 3,5 mm audio-aannemelijk bestaat ene pluspunt, net als den voorwaarde onderbrak bovenop den luidspreker bij aantikken vanwege het noodsein ter snoozen. Er bedragen fysieke volumeregelaars, een lichtknop snijwond het dempen van den microfoon daarbovenop een schakelaar diegene Alexa activeert buitenshuis ie wekwoord te hoeven zeggen. Den stemassistent bestaat natuurlijk den belangrijkste methode waarop mensen omsingeld ie toestel vertalen.

  Verschillend have Amazon ene doos van den Weerklank Voorstelling 8 daarbovenop eentje Blink Mini-camera afgeprijsd. Kant kosten doorgaans $ 165 indien gij ze samen koopt, maar den bundel zijn hoewel beschikbaar snijwond $ 95.

  Boodschap Echo Voorstelling 8 en Blink Mini-bundel belang Amazon – $ 95

  Amazon eigendom den Echo Vertoning 8 te de zomer geüpgraded inclusief ene snellere processor daarbovenop betere camera dan ie vorige fotomodel. Wanneer u ene videogesprek voert, schenkkan ie apparaat u onderbrak een ruimte volgen inbegrepen behulp van digitaal stoofpannen daarbovenop zoomen. Binnenshuis onze review hebben wij de kwaliteit van den impressie en audio benadrukt.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comJe kunt het slimme display toepassen voort eentje ​​live feed van den Blink Mini via aanstaren. De binnencamera legt video vast omsingeld ene resolutie van 1080p daarbovenop biedt bewegingsdetectie daarbovenop tweerichtingsaudio. Gebruikers kunnen de Blink Mini evenals helpen inclusief eentje ander gedragen Alexa-apparaat of den Blink-app.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze startpagina omsingeld deals bij gaan daarbovenop @Deals gedurende volgen op Twitter.

  Alle ingevolge aanbevolen producten geldsommen geselecteerd doorheen onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde linkervleugel. Mits jij iets koopt gedurende eentje van deze linkervleugel, kunnen wij een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]