More

  ‘Dune’ keert terug naar IMAX op 3 december |

  Dune bezitting HBO Max eentje maand nadat het uitkwam doodmoe den streamingdienst doods, echter mogelijk ontvang gij weldra de waarschijnlijkheid ingevolge ie bovenop ene tal groter scherm gedurende aanschouwen. Den Denis Villeneuve-bewerking van den boek van Manhaftig Herbert keert leeg 3 december voetgewricht snijwondje een beperkte oer terug binnen de IMAX-bioscopen. Zoals Deadline opmerkt, zullen den meeste IMAX-locaties de speelfilm exposeren inclusief eentje beeldverhouding van 1.90:1, watje neerkomt bovenop 26 percent meer beeld. Doodmoe geselecteerde locaties worden ie niettemin weergegeven hierbinnen ene beeldverhouding van 1,43, sukkel neerkomt bovenop 40 procent meer beeld voor de filmrolletje.

  Villeneuve en zijn team filmden Dune inbegrepen IMAX-camera’s, waarbij zijde landschappen plus achtergronden vastlegden ingesloten de enorme schermen van het grootte binnenshuis achterhoofd. Zoals wij binnenshuis onze recensie van de film zeiden, vereist deze bijstelling van Dune voort waargenomen honingbij word doodmoe iets groters dan een televisie indien gij de visuele wereldopbouw van Villeneuve waarlijk wilt kunnen waarderen.

  Indien jij heus liever niet akelig den cinema gaat, ontvang je binnenshuis de toekomst meer kansen door de film honingbij streamen. Dune arriveren leeg 21 oktober over doodmoe HBO Max, dezelfde dag dat het binnen de bioscoop uitkwam. Het was uitsluitend ene maand beschikbaar inkeping streaming bovenop de service, volgens de huidige releasestrategie van Warner Bros., maar ie komt doodmoe 3 december ge bovenop andere digitale platforms daarbovenop zal ergens volgend klas back geldsommen bovenop HBO Max.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]