More

  De nieuwe Kindle Paperwhite is $ 35 korting voor Black Friday |

  Amazon bestaan nog niet helemaal klaar met zijn Black Friday-e-readeraanbiedingen. Nadat het verschillende andere Kindles in den uitverkoop had aangerukt, bezitting ie concern de eerbewijs van de nieuwste Kindle Paperwhite verlaagd van $ 140 naar $ 105.

  Boodschap Kindle Paperwhite gewichtigheid Amazon – $ 105

  Den kwint generatie Paperwhite, den eerste innovatie hierbinnen drietal schooljaar, worden hierbinnen september aangekondigd. Ie eigendom ene groter scherm dan ie vorige model van 6,8 inch (den Paperwhite van den laatste mensenleven had eentje scherm van 6 inch). Amazon beweert dat ie 300 ppi-scherm eruitziet als metterdaad papier plus ie noch-verblindende scherm beschaven “gemakkelijk aflezen” voorstelbaar hierbinnen alle omstandigheden, inclusief rechtstreeks zonlicht. Ie hebben van eentje scherm waarvan worden verwoord dat ie 10 procent helderder zijn dan dat van het vorige fotomodel, zou beschermd helpen.

  Daarnaast bestaat er eentje wit-op-zwart donkere modus daarbovenop eentje vernieuwde interface, ondertussen Amazon zegt dat het omslaan van pagina’s 20 procent sneller zijn . De Paperwhite van de vijfde mensenleven existentie waterbestendig en er is bijstand sneetje snel opladen bij USB-C.

  Ondertussen existentie den Kindle Oasis honingdrank gedurende aanschaffen. Het 8 GB-model, dat normaliter $ 250 kost, zijn momenteel vacant voor $ 175. De e-reader inderdaad eerder ter kopen snijwondje die prijs gedurende Prime Day van deze jaar.

  Verkrijging Kindle Oasis belang Amazon – $ 175

  Den Oasis tegoed evenzo eentje 300 ppi-scherm, al het scherm iets groter is dan den Paperwhite belang doorzijgen centimeter. Het bezit fysieke knoppen snee ie onderuithalen van pagina’s, ene IPX8-waterdichtheidsclassificatie daarbovenop ene in kleur verstelbare koplamp.

  Krijg den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen voort naar onze homepage inbegrepen deals gedurende gaan daarbovenop @Deals tijdens volgen op Twitter.

  Alle onderbrak aanbevolen producten bedragen geselecteerd om onze redactie, zelfstandig van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien jij iets koopt via een van deze links, kunnen wij ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]