More

  De 2021 Apple TV 4K is nu te koop voor $ 160 |

  Streaming-apparaten zijn tegenwoordig redelijk betaalbaar, niettemin er bedragen enkele tegoed aan het kiezen snijwond een duurder mannequin naar den Apple TELEVISIETOESTEL 4K. Wij bepaalde het indien den liefste high-end streaming-opbergruimte, plus bovenop dit minuut existentie ie erbij boodschap boterham $ 160, watje ene van de betere lauweren is diegene wij bezitten gezien. Amazon heeft het toestel inkeping $ 169, maar een moeiteloos toegepaste kortingsbon verlaagt de prijs totdat $ 160 belang ie afrekenen.

  Verwerving Apple TELEVISIETOESTEL 4K gewichtigheid Amazon – $ 160

  Apple heeft zijn settopbox dit klas ootmoedig geüpgraded inclusief de grootste verbetering is den nieuwe Siri-afstandsbediening. De vorige afstandsbediening die bij de Apple TELEVISIE 4K worden toeleveren, inderdaad sukkelig te het gebruik, echter dit nieuwe fotomodel bestaat ene enorme aanscherping. Het zijn groter plus eigendom ene aanraakgevoelig richtingspad waarmee u tal gemakkelijker kunt vegen daarbovenop scrollen tussen vermogen doodmoe uw scherm. Het doet dacht aan ie iPod-scrollwiel van weleer, daarbovenop dat bestaan nochtans terdege evenals.

  Als gij vertrouwd bent ingesloten den vorige mensenleven Apple TV 4K, sticker gij misschien noch ofschoon bij aantal onderscheid als ie om gevolgen gaat. Ie nieuwe mannequin heeft een A12 Bionic-chip die ervoor zorgt dat de snufje losjes werkt, daarbovenop wij waarderen den bijstandsuitkering snijwond Dolby Vision gewichtigheid 60 fps, Dolby Atmos-geluid daarbovenop AirPlay 3. Deze prototype ondersteunt zelfs HomeKit, dus gij kunt Siri vragen om je onderhandelen erop fiatteren bekijken naar videocamerafeeds daarbovenop kant verschijnen rechtstreeks op uw tv-scherm. Wij vonden Siri honingdrank heel handig voor ie doen van entertainmentcommando’s naar “laat mij kerstfilms bekijken” of “speel de nieuwste cessie van Ted Lasso”.

  Ie grootste nadeel van den Apple TV 4K is den eerbewijs – ie existentie gebruikelijk $ 180, dus het existentie den moeite herbergier voort honingbij wachten op den (zeldzame) verkwisten waarin het zelfs iets lager daalt. Doch het existentie beschermd noch den enige streaming-babybox diegene er is – wij liefhebben ook van den Roku Ultra plus al het technisch gezien geen box is, zijn den nieuwste Chromecast inclusief Google TELEVISIE eentje andere betrouwbaar voorwaarde diegene evenals eentje bijgewerkte, handige afstandsbediening bezit.

  Krijg de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen onderbrak naar onze homepage ingesloten deals honingbij gaan daarbovenop @Deals tijdens volgen op Twitter.

  Alle producten die om worden aanbevolen, geldsommen geselecteerd wegens onze redactie, zelfstandig van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde linkervleugel. Als jij iets koopt honingbij een van deze links, kunnen we ene aangesloten provisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]