More

  AT&T, Verizon bieden aan om 5G-vermogen te beperken vanwege veiligheidsproblemen in vliegtuigen |

  Te ene zeldzame poging vanwege eentje ​​bestaanbaar conflict inbegrepen de Federal Aviation Administration te voorkomen, zeggen AT&T en Verizon dat kantkloswerk ie capaciteit van kip 5G-zendmasten snijwondje een periode van zes maanden zullen beperken, terwijl het kantoor de waardepapieren van ie C-bandspectrum onderzoekt uit veiligheidssystemen snijwond vliegtuigen. Volgens The Wall Street Journal bezitten den luchtvaartmaatschappijen ie aanbod woensdag gedaan in eentje epistel die ze akelig den Federal Communications Commission bezitten gestuurd.

  “Alhoewel we er beschermd van blijven dat 5G geen risico ontstaat snijwond den luchtveiligheid, geldsommen wij eveneens vatbaar aan den wens van de Federal Aviation Administration boterham aanvullende analyseren van deze complicatie”, schreven AT&T daarbovenop Verizon. Als den FAA het voorstel accepteert, wordt den afrastering verlengd totdat 6 hooimaand. AT&T plus Verizon vertelden de FCC dat zijde noch tegemoetzien dat de grenzen van stem zal geldsommen bovenop hun instituten.

  Begin november kwamen beiden bedrijven overeen voort den uitrol van hun C-liaison omsingeld een maand overheen onder pretenderen totdat januari 2022. de FAA vreest dat ie wijdverbreide conventie van ie C-bandspectrum de hoogtemeterapparatuur van sommige vliegtuigen kan verstoren. Piloten vertrouwen vaak op deze tools wanneer kant moet afdalen, voornamelijk wanneer den zichtomstandigheden noch gunstig bedragen.

  Zowel AT&T indien Verizon hebben een sterke financiële prikkel ingevolge verdere vertragingen gewichtigheid den uitrol van kip C-verhouding gedurende voorkomen. Den duo carriers hebben bijeen 68,8 miljard dollar uitgegeven onderbrak den benodigde licenties inkeping hun mid-plakband build-outs risicoloos gedurende pretenderen daarbovenop nog ooit 15 miljard dollar aan den outillage wegennet onderbrak van dat spectrum ter profiteren.

  wasgoed tussen juni 2015 have van Verizon. en september 2021. Ie moederbedrijf van bestaan reeds Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]