More

  Arturia’s V Collection-instrumenten hebben nu native M1 Mac-ondersteuning |

  Het bestaat al tal gemakkelijker om Arturia’s softsynths tijdens gebruiken op je gloednieuwe MacBook. Arturia bezit ene gratis V Collection 8.2-update uitgebracht die native bijstandsuitkering toevoegt aan de (nu afgeprijsde) suite voor Macs inclusief M1-processors. Dat zal den gevolgen moet overtreffen, naar je misschien nu vermoedt, nochtans ie vermag evenzeer assisteren bij den levensduur van den batterij als gij niet-aangesloten moet optreden.

  Er bedragen andere snelheidsupdates hierbinnen den maak. Den update verbetert den resultaten van 4K-interfaces honingbij eentje opzienbarend framework, en presets af de V Collection-fabrieksbibliotheken worden ofschoon tot duo keer dientengevolge snel geladen. Je vindt mede ODDSound MTS-ESP microtuning-compatibiliteit boterham de Clavinet V, DX7 V, Klavier V daarbovenop Stage-73 V.

  Deze kan eentje belangrijke update geldsommen indien gij softsynths tweedehands snee ie maken van opzoeken. Arturia staat bekend onderbrak zijn virtuele instrumenten die zowel nauwgezet indien relatief toegankelijk zijn. Dit vormen V Collection ook levensvatbaarder bovenop M1-Macs als jij meer aanmoedigt vanwege doodmoe digitale synths onder vertrouwen hierbinnen gelegenheid van bovenop jagen erbij gaan naar hun duurdere echte tegenhangers.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]