More

  Tesla vereist Full Self Driving-testers om videoverzameling mogelijk te maken in geval van een crash |

  Omsingeld de nieuwste FSD-release (‘Full Self-Driving’) van Tesla worden politici gevraagd goedkeuring bij schenken snijwond het plukken van videobeelden van den ongeacht- en binnencamera’s van een auto binnenshuis ie geval van eentje ongeval of ‘ernstig veiligheidsrisico’. Dat bestaat volgens eentje Electrek-rapport den eerste keer dat Tesla beeldmateriaal aan ene specifiek vehicle plus een specifieke coureur zou verbinden.

  Tesla bezit vroeger videobeelden bijeengebracht als sector van FSD, echter het word enig tweedehands doorheen zijn zelfrijdende AI-systemen onder trainen plus gedurende overtreffen. Volgens den nieuwe contract zullen Tesla ofschoon nochtans video aan specifieke voertuigen kunnen koppelen. “Onderbrak FSD Beta binnen onder schakelen, stemkracht ik daarmee in dat Tesla VIN-geassocieerde beeldgegevens verzamelt van de externe camera’s van het vehicle en den Cabin Camera binnen ie geval van ene ernstig veiligheidsrisico of een veiligheidsgebeurtenis zoals een botsing”, staat binnenshuis de akkoord.

  Om FSD Beta binnenshuis tijdens schakelen, invloed ik ermee te dat Tesla VIN-geassocieerde beeldgegevens verzamelt van den externe camera’s van het vehicle daarbovenop de Cabinecamera in het geval van ene ernstig veiligheidsrisico of eentje veiligheidsgebeurtenis naar ene botsing.

  Naar Electrek opmerkt, zou de taal tijdens kunnen wijzen dat Tesla er beschermd van wil bedragen dat het bewijs have boterham het geval zijn FSD-systeem de schuld krijgt van ene ongeluk. Ie zullen voorstelbaar evenzo kunnen worden tweedehands vanwege ernstige problemen sneller onder detecteren plus doodmoe via lossen.

  FSD 10.3 werd leeg grotere schaal uitgebracht dan eerdere bèta’s, niettemin geworden snel rustig onderbrak problemen zoals ongerechtvaardigde waarschuwingen boterham voorwaartse botsingen, eensklaps moeiteloos remmen en meer. Destijds tweette CEO Elon Musk dat dusdanig problemen “onder verwachten bedragen met bètasoftware”, eraan toevoegend dat “ie onmogelijk is wegens alle hardwareconfiguraties te alle omstandigheden honingbij testen ingesloten inwonende QA, vandaar openbare tests.”

  Andere automobilisten op de openbare achterwege geldsommen echter tevens onwetende bètatesters. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt nu ene kwaal van ene coureur dat FSD have geleid tot een aanrijding op 3 november te Brea, Californië. Den eigenaar beweerde dat bedragen Mannequin Y daardoor de verkeerde rijbaan opreed daarbovenop ene andere wagen raakte, inclusief aanzienlijke nadeel aan alletwee wagen’s tot gevolg.

  Tesla brengt de nieuwe bèta ge snijwond nog meer gebruikers omsingeld veiligheidsscores van 98 plus hoger — vroeger ronddwalen bètaversies arbeidsongeschikte totdat chauffeurs inbegrepen perfecte 100 scores. Tesla rekent chauffeurs $ 199 vanaf maand sneetje den functie of $ 10.000 te één keer, doch have de beloofde deadlines snijwond zelfstandig rijden niet gehaald. Nu wordt ie FSD-structuur beschouwd als ene niveau 2-rangschikking – verre van het niveau 4 dat vereist bestaan door echt “volledig zelfrijdend” gedurende bedragen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]