More

  T-Mobile betaalt $ 19,5 miljoen schikking voor 12-uurs storing 911 |

  T-Mobile is weer verslaafd aan eentje storing binnen 911. Den postbode existentie overeengekomen wegens $ 19,5 miljoen te liquideren doorheen een ​​​​FCC-onderzoek akelig ene 12-uurs servicestoring binnen juni 2020 gedurende schikken diegene leidde totdat ie falen van 911-aanmoedigen. Nu de FCC niet precies wist hoeveel noodoproepen dolen getroffen door een aantal overlappende problemen, registreerde het tienduizenden problemen.

  Meer dan 23.000 oproepen hadden eentje “complete” storing, vertellen de FCC, terwijl een vergelijkbaar bedrag bevatte geen locatiegegevens. Omstreeks nog eens 20.000 bevatten geen terugbelinformatie. De storing begon toen eentje gehuurde glasvezelverbinding binnen ie T-Mobile-nipt misging en ene routeringsfout op één locatie de depressie nog groter maakte. T-Mobile had voorts problemen door leeg afstand toegang honingbij krijgen tot de glasvezelverbinding.

  Dit bestaat niet den eerste keer dat T-Mobile onder produceren tegoed met ene 911-storing. Het have een verschaffing getroffen snijwondje ene bedrag van $ 17,5 miljoen af storingen binnen 2014.

  We hebben T-Mobile ingevolge commentaar gevraagd. De FCC zei doch dat den postbode leeg ene “tijdige” methode reageerde leeg vragen over uitval, dus deze goed geen scherp bedenkelijk probleem. Noch dat het handelsbedrijf waarschijnlijk ene schikking zullen bestrijden die geen significante impact op bedragen financiën zou hebben. Plus of jij het nu aardig vindt of niet, deze zou niet tal handelen om mensen gedurende helpen diegene in een crisissituatie geen volledige hulp konden krijgen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]