More

  Samsung’s Galaxy Watch 4 bereikt een historisch dieptepunt van $ 180 |

  Samsung’s Galaxy Watch 4 ging eerder deze maand te den verkoper sneetje $ 200, nochtans bestaat nog betaalbaarder geworden in de aanloop akelig Black Friday. Den smartwatch worden ofschoon vermelden snijwondje $ 180 doodmoe zowel Amazon mits Walmart, watje de laagste prijs is diegene wij boterham het toestel op die websites hebben gezien. Dat zijn $ 70 minder dan de oorspronkelijke verkoopprijs van $ 250. Alhoewel uitsluitend de neger 40 mm Bluetooth-compatibele variant wordt verkocht voor $ 180, bedragen den andere verven, 44 mm-versies daarbovenop LTE-compatibele horloges evenzeer honingbij kocht inkeping $ 50 minder.

  Mededeling Samsung Galaxy Watch 4 gewichtigheid Amazon – $ 180 Aanschaffen Samsung Galaxy Watch 4 belang Walmart – $180

  We gaven de Samsung Galaxy Watch 4 een score van 85 binnen onze review. Het existentie den eerste generatie Galaxy Watch waarop Wear OS wordt uitgevoerd, waardoor het apps ongezouten overheen den Play Store vermag downloaden. Er bestaan hoewel zelfs een ministerie hierbinnen de winkel met nu je huidige apps inclusief smartwatch-tegenhangers, sukkel het installatieproces nog pijnlozer kneden. Het apparaat heeft honingdrank bewegingsbedieningen, opdat u eenvoudig ingesloten uw handwortel kunt bewegen of uw arm kunt optillen door troosten bij reageren of erop afwijzen.

  Wij prezen ie horloge mede vanwege de uitgebreide mogelijkheden snee ie volgen van den gezondheid. Samsung gaf het ene nieuwe 3-binnen-1 biometrische sensor doorheen body mass scans voorstelbaar tijdens maakt omsingeld behulp van bio-elektrische impedantie-anatomiseren. Daarnaast eigendom ie nieuwe slaapvolgfuncties (naar snurkdetectie), snellere hartslagmeting plus bijgewerkte algoritmen sneetje ie ramen van calorieën. Eentje ander verbeterd ingredi dat een statement verdient, bestaan het scherpere scherm.

  Het enige grote verschil tussen de Watch 4 en den Watch 4 Classic is de draaiende stadionring daarbovenop de roestvrijstalen kastje van den laatste. Als jij het buitenzijde van de hekkensluiter echter beter vindt, kun je den Samsung Galaxy Watch 4 Classic alsmede sneetje $ 300 leeg Amazon krijgen. Dat bestaan ene historisch dieptepunt boterham het toestel daarbovenop zijn $ 50 lager dan de oorspronkelijke eerbewijs.

  Krijg den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen door akelig onze homepage met deals erop gaan daarbovenop @Deals ter monitoren op Twitter.

  Alle producten die door worden aanbevolen, bedragen geselecteerd voort onze redactie, zelfstandig van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien jij iets koopt ter ene van dit linkervleugel, kunnen wij een aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]