More

  Samsung Galaxy Chromebook 2 daalt tot $ 399 voorafgaand aan Black Friday |

  Ondertussen den Chromebook-markt volwassener bestaat werd, zijn er ene tal duurdere modellen op de markt gekomen. Samsung’s originele Galaxy Chromebook ja er eentje van, echter het winkelbedrijf realiseerde zich dat ie boterham den meesten moeilijk bij verhandelen inderdaad doorheen $ 1.000 erop betalen boterham eentje Chrome OS-machine. Voer de Galaxy Chromebook 2 hierbinnen, Samsung’s rectificatie en eentje aantal betere pc met ene gemakkelijkere startprijs van $ 449. Maar alreeds kun jij de Galaxy Chromebook 2 krijgen snee $ 50 minder, of $ 399, wat ene laagterecord zijn. Dat is voor het basismodel inclusief een Celeron-processor, 4 GB RAM en 64 GB aan warenhuis, doch ie Core i3-model is evenzo erbij verkrijging snijwond $ 549 – $ 50 meer dan den laagste prijs, echter nog steeds een goede deal.

  Boodschap Galaxy Chromebook 2 belang Amazon – $ 399 Aankopen Galaxy Chromebook 2 bij Samsung – $ 399

  Samsung gaf voorrang aan den juiste spullen belang het evolueren van den Galaxy Chromebook 2. Het ontwerp zijn ongeveer idem indien ie origineel, omsingeld eentje betrekkelijk licht frame van 2,2 pond, een eersteklas constructie plus een dithyrambisch rode kleur. Ie winkelbedrijf vaart het mooie nochtans belastende 4K-scherm van de vorige versie overheen en koos sneetje een 1080p QLED-touchscreen dat mooier blijft dan panelen op de meeste andere Chromebooks. Ofschoon ie 4K-scherm een ​​​​cijfer deed leeg den batterijduur van den originele computer, bestaan dit QLED-scherm noch zodoende beroerd. We zijn daarbinnen succesvol wegens omstreeks 12 moment ter gebruiken leeg eentje enkele lading, plus alreeds we zullen moeten dat den levensduur van den accumulator wat langduriger terdege, zullen gij hiermee eentje werkdag voort moet komen.

  Den Galaxy Chromebook 2 bezit eentje converteerbaar ontwerp , opdat je hem binnen tabletmodus kunt toepassen of hem kunt ondersteunen zodat hij fungeert als ene nietige televisietoestel boterham videostreaming. Het worden niet geleverd omsingeld ene stylus naar sommige van de andere laptops van Samsung, maar elke Universal Stylus Initiative-balpen zal daarmee werking. Mits jij den Galaxy Chromebook 2 als secundair of reisapparaat bekijkt, schenkkan ie basismodel inclusief een Celeron-processor nu het kapitaal bieden dat je nodig hebt. Doch hardcore Chrome OS-supporters diegene dit machine mits hen dagelijkse stuurprogramma moeten bezigen, zullen er geen spijt van krijgen door wat meer geld af honingbij schenken sneetje den Core i3-versie.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze deals homepage en monitoren @Deals doodmoe Twitter.

  Alle producten aanbevolen wegens worden geselecteerd vanwege onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevat gelieerde links. Als je iets koopt ter een van deze linkervleugel, kunnen wij ene aangesloten provisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]