More

  Samsung gaat een halfgeleiderfabriek van $17 miljard bouwen in Texas |

  Samsung eigendom beloofd ene chipfabriek hierbinnen Texas gedurende bouwen, net bovenop ie oogwenk dat den VS begint aan via dringen bovenop vergroting van den vervaardiging van halfgeleiders in het land. De Koreaanse technologiegigant zullen 17 miljard dollar beleggen binnenshuis de nieuwe faciliteit, die hoogwaardige daarbovenop moderne chips zal maakt sneetje gedurende meer smartphones, 5G daarbovenop kunstmatige pienterheid. Volgens The Wall Street Journal is den bouwsector van den fabriek gepland snijwond volgend schooljaar, ondertussen de vervaardiging binnenshuis de fabriek akelig vooruitzicht hierbinnen den tweede tweede van 2024 van start zal gaan. 

  Den Amerikaanse gezag bezit stappen gezet door de fabriek ene boost bij doneren. vervaardiging van halfgeleiders te den VS, argeloos ie wereldwijde chiptekort veroorzaakt wegens fabrieken inclusief luiken plus den grote rekest naar pc’s en andere toestellen te den pandemie. Dit probleem bezitting nog steeds eentje enorme impact hierbinnen alle sectoren – inclusief dit schooljaar moesten autofabrikanten naar GM en Ford den productie te kip Amerikaanse fabrieken opschorten of slinken onderbrak leveringsbeperkingen.

  Samsung verkende locaties te Arizona, New York daarbovenop Florida inkeping het nieuwe project en denken evenzeer aan Austin, waar ie ene bestaande fabriek eigendom. Het koos uiteindelijk Taylor, Texas sneetje dit nieuwe faciliteit vanwege den genereuze belastingvoordelen en stimulansen die ie bood, tevens ie inhoud van de stad wegens doorlopende black-outs te ageren plus stroom honingbij levert aan overdenken faciliteiten binnen ie geval van stroomuitval.

  Gezichtseinder Ki-nam, chief executive van den Samsung Electronics Device Solutions Division, zei binnenshuis een getuigenis:

  “Terwijl wij ene nieuwe faciliteit binnenshuis Taylor insluiten, legt Samsung den basis snee weersomstandigheden eentje relevant chapiter binnenshuis onze toekomst. Inclusief ene grotere productiecapaciteit kunnen wij huis inspelen doodmoe den behoeften van onze klanten daarbovenop bijdragen aan den stabiliteit van den wereldwijde toeleveringsketen voor halfgeleiders. Wij bedragen er tevens trots doodmoe dat wij meer banen opbrengen en de conditionering daarbovenop ie talent ondersteunen realisatie inkeping lokale gemeenschappen, daar Samsung 25 jaar halfgeleiderproductie te de VS viert.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]