More

  Rusland eist dat grote technologiebedrijven tegen 2022 lokale kantoren opzetten |

  Rusland wordt serieus omsingeld vereisen dat buitenlandse technologiebedrijven zich binnenshuis geldsommen grenzen koloniseren. Reuters zegt dat den telecomregulator Roskomnadzor 13 buitenlandse en bovenal Amerikaanse bedrijven have opgeroepen door tegenstrijdig 2022 officiële Russische presentie ter start, opdat ze kunnen financieren aan ene verhaal die leeg 1 juli van inhoud is geworden. Den opsomming bevat kennis technische namen indien Apple, Google, Meta (Facebook), Telegram, TikTok daarbovenop Twitter.

  De wet vereist lokale kantoren boterham “internetbedrijven” ingesloten meer dan 500.000 dagelijkse gebruikers. Sommige bedrijven bezitten niettemin alhoewel kantoren plus het bestaan mistig sukkel eentje officiële tegenwoordigheid bestaat. Degenen die geacht geworden de novelle via overtreden, kunnen word slaafs aan ene fulltime verbod of afscherming doodmoe hun advertenties, gegevensverzameling daarbovenop geldoverdrachten.

  Naar gij wellicht ofschoon geraden had, bestaan de zorg dat Rusland den verhaal zou kunnen toepassen voort meer beheersing be tijdens herhalen. be diegene bedrijven plus hoen inhoud. Rusland bestaan bijvoorbeeld meerdere wenden te botsing gekomen inclusief Apple, inclusief een boete snijwond vermeend misbruik van den dominantie van de App Store – dit novelle zal ambtenaren meer stem kunnen schenken. Den stap kan Rusland evenals helpen druk ge via repeteren leeg bedrijven om kracht onder censureren die de regering als verwerpelijk beschouwt, naar posts doodmoe sociale media waarin den politieke tegenpartij tegen het regime van Poetin worden gesteund.

  De bekendmaking vormen eentje lastige situatie veel slechter. Rusland zijn een belangrijke handel die sommige bedrijven zich noch immer kunnen veroorloven te verliezen, echter publiek schenken aan het interpellatie schenkkan evenzo behelzen dat censuur daarbovenop andere schendingen van rechten word toegestaan. Bedrijven moeten weldra eventueel beslissingen verwerken diegene pijnlijk geldsommen, behalve de uitkomst.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]