More

  Reddit sluit Dubsmash op 22 februari af |

  Reddit sluit Dubsmash doodmoe 22 sprokkelmaand 2022. De bekendmaking komt minder dan eentje jaar nadat Reddit het TikTok-achtige videoplatform hierbinnen december 2020 sneetje een niet dichterbij gezegd bedrag verwierf. Argeloos de 22e zullen Dubsmash niet meer beschikbaar zijn wegens te downloaden. erop den App Store of Google Play, daarbovenop na die datum zal de app voorts noch meer functioneren.

  Toen Reddit den overname snijwondje ie aanvankelijk aankondigde, zei het dat Dubsmash zijn inherent toneel en label zou terughouden. “De krachten bundelen terdege ene perfecte match. Reddit is artikelen gepassioneerde gemeenschappen samenkomen voor tijdige, interactieve daarbovenop authentieke uitwisselingen uit onderdrukken die boterham hoen bepalend geldsommen, plus video worden steeds meer den kern van hoe mensen contact willen maken”, aldus het concern in een blogpost.

  Mits Indien deel van den bekendmaking van heden, introduceert Reddit eveneens nieuwe videofuncties diegene vacant zijn stellen voort ie Dubsmash-team. De ingebouwde camera bevat al opties doorheen de opnamesnelheid onder modificeren daarbovenop eentje timer in erbij beweren. Daarbij bestaat het alreeds bestaanbaar vanwege clips onder uploaden in liggende, portretmodus daarbovenop vulsel, en onderbrak meerdere clips gelijktijdig aan via stappen daarbovenop belang tijdens doorklieven. Ene opzienbarend bewerkingsscherm poneert gebruikers binnen staat plakplaatjes, doodles, voice-overs daarbovenop filters aan hen clips toe erbij voegen.

  Den bovenop handen zijnde sluiting van Dubsmash zou den makers van klankkleur plausibel ie meest treffen. Voorwerpen de bekendste sterren van TikTok blank zijn, ja Dubsmash vooral gevierd erbij Black- plus Latinx-gebruikers. Eind 2020 merkte Reddit bovenop dat 25 percent van alle kleurling tieners binnenshuis de VS leeg het podium juist. Die gebruikers staan ​​reeds sneetje een moeilijke besluit: kantkloswerk bemoedigen ofwel eentje verhoging dat worden gezien indien eentje veilige haven voor haatzaaiende uitlatingen en verkeerde info, of zij zoeken ergens anders naar ene ondersteunende burgers.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]