More

  Hoofd Nintendo of America reageert op ‘verontrustende’ situatie bij Activision Blizzard |

  Naad Nintendo toe aan de tabel van grote gamingbedrijven diegene zeggen verdrietig onder zijn over Activision Blizzard na ie bombshell-rapport van Wall Street Journal van vorige waterig overheen uitgeverij daarbovenop CEO Bobby Kotick. Te ene interne bedrijfse-mail die Fanbyte bezitting verkregen, zegt Doug Bowser, president van Nintendo of America, dat hij verontrust ja vanwege den beschuldigingen die in ie research van The Journal geworden beschreven.

  “Bijeen inclusief jullie iedereen heb ik den laatste ontwikkelingen gevolgd omsingeld Activision Blizzard en den voortdurende meldingen van seksuele intimidatie daarbovenop toxiciteit gewichtigheid het onderneming”, zegt Bowser binnenshuis ie bericht. “Ik vind dit accounts verontrustend en verontrustend. Zijkant druisen binnenshuis tegenstrijdig ook mijn dolen indien Nintendo’s overtuigingen, ronddwalen plus regelgeving.”

  Volgens Fanbyte, merkt Bowser binnenshuis den brief op dat hij contact bezitting gehad ingesloten Activision daarbovenop bestaan binnenshuis ie proces van toegang tot mogelijke ‘acties’. Wat diegene acties betekenen, zegt Bowser noch. Er zijn maar geen sprake van ene herbeoordeling van den betrekking omsingeld Activision, zoals Xbox-chef Phil Spencer vertellen dat doodmoe tafel lig hierbinnen geldsommen bekendmaking aan Microsoft-medewerkers. Wat hij rivierbron vermeldt, zijn dat Nintendo samenwerkt ingesloten den Entertainment Software Association, een lobbygroep diegene ook Nintendo indien Activision vertegenwoordigt, doorheen haar standpunt voltooid vreesaanjaging daarbovenop misbruik doodmoe de parcours gedurende ijkmerken.

  “Ieder onderneming binnenshuis de beroepsgroep moeten ene omgeving creëren waarin iedereen worden gerespecteerd daarbovenop mits gelijken worden behandeld, en artikelen iedereen den effecten begrijpt van ie niet ageren”, vertellen hij te de e-mail.

  Bowser have akelig verluidt de brief leeg vrijdag 19 november naar alle niveaus van het handel gestuurd, alleen inwonende ontwikkelingsteams naar Retro Studios. Nintendo of America bevestigde straks de authenticiteit van den e-mail. “Wij kunnen vastmaken dat den kracht van den inwonende e-mail van Doug Bowser aan het personeel van Nintendo of America juist bestaat”, vertelde ene woordvoerder van het nering aan Fanbyte. “Wij hebben verder niets tijdens vertellen be deze thema.”

  Volgens The Journal terdege Kotick doodmoe den hoogte van tal van de incidenten van seksuele intimidatie belang Activision Blizzard en trad hij weleens bovenop om misbruikers gewichtigheid het bedrijf honingbij blinderen. Hij zou exterieur voorts zelden als zodanig hebben gehandeld. Binnen ene mededeling aan zei een woordvoerder van het nering dat ie wetsartikel ene “misleidend beeld levert van Activision Blizzard plus onze CEO”. Ie rapport leidde totdat gegriefdheid van Activision Blizzard-medewerkers die eentje staken organiseerden doodmoe de dag dat ie word gepubliceerd. Sommige van diezelfde arbeiders bezitten Kotick eveneens opgeroepen doorheen zijn functie neer te storten, ene aktie diegene den directeur naar verluidt zal overdenken mits hij de bedrijfscultuur noch “snel” vermag herstellen.

  “Wij achten iedereen feedback van onze gewaardeerde kerels plus gaan overigens inclusief kip in gesprek”, vertelde ene voorlichter van Activision Blizzard aan nadat de Microsoft-brief online terdege opgedoken. “We bezitten belangrijke wendingen beschreven die wij den afgelopen weken bezitten doorgevoerd, daarbovenop wij zou dat blijven handelen. We bedragen toegewijd aan het werk om ervoor erop zorgen dat onze cultuur en baan zeker, verscheiden daarbovenop alleen bedragen. We kennis dat ie oer zullen eisen, maar we zal niet aborteren totdat we de beste parcours inkeping onzerzijds team hebben.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]