More

  Het Smithsonian Air and Space Museum gaat in 2022 voor minimaal zes maanden dicht |

  Ie Smithsonian Air and Space Museum bestaat noch aantal rechttoe geweest sedert het begin van de pandemie, niettemin het staat ofschoon klaar ingevolge geldsommen deuren weer via sluiten – wegens meer positieve oorzaken. The Washington Post meldt dat ie Smithsonian geldsommen vlaggenschip National Mall-gebouw dicht inkeping ten miniemste zes maanden renovatie per 28 lentemaand 2022. De verhuizing zullen den “voortdurende veiligheid” van bezoekers reserveren terwijl het museum de werkzaamheden aan zijn eerste nieuwe galerijen in den westelijke schoffie voltooit.

  Den sluiting vormen deel af van den eerste stadium van eentje zevenjarige renovatie diegene meer dan $ 1 miljard gaat kosten. Ie Smithsonian voert enorme sluitingen af doorheen binnen diegene periode minimaal enkele fysieke museumruimtes open via houden, waaronder ie Steven F. Udvar-Hazy Center in Virginia (dat open blijft). Sommige porties van den collectie zijn ondertussen verhuisd akelig andere relevante musea, naar het Museum of African American History and Culture, ie Museum of Natural History daarbovenop ie Museum of the American Indian.

  Het bewakers vermag zijn den moeite herbergier. Acht tentoonstellingen in den westelijke vlerk zullen gelanceerd moeten worden wanneer het hoofdmuseum weersgesteldheid opengaat, waaronder “One World Connected” (hierboven afgebeeld) en ruimtes diegene de broers Wright, planetaire verkenning en de maan treffen.

  Sommige porties van de renovatie zijn nog steeds bezig verre van be. Het museum begint binnen lentemaand ingesloten den “de-installatie” van den oostelijke vleugel en zou den upgrade legitimatiebewijs ergens hierbinnen 2025 voltooien. Indien je met die beperkingen kunt leven, schenkkan ie Air and Space Museum weldra relevanter en boeiender bedragen dan in den verleden — zelfs als je er betrekkelijk kortgeleden bent geweest.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]