More

  Game Boy Advance ‘gehackt’ om PlayStation-games uit te voeren met een Raspberry Pi |

  Den Game Boy Advance existentie te den moderne oer nuttig boterham meer dan het kijken akelig de blockbusters van Christopher Nolan. Gizmodo merkt bovenop dat knutselaar Rodrigo Alfonso Nintendo’s 20 jaar oude handheld inclusief PlayStation (daarbovenop Genesis en SNES) games heeft ongeacht speciale aanpassingen. De truc, naar je jij misschien kunt proposities, draait ingevolge ene ​​aangepaste cartridge – jij voert het spel technisch bovenop eentje exclusief systeem overheen.

  Den cartridge bevatten ene Raspberry Pi 3-minicomputer waarop de RetroPie-emulator draait en beide video’s word gestreamd daarbovenop invoer via den multiplayer-georiënteerde Verbinding Port van den GBA. Inderdaad, dat bestaat beperkend naar gij denkt dat het bestaan – jij kunt niet meer dan 1,6 Mbps bidirectioneel uitbrengen, daarbovenop de Pi moet de “arme” GBA-processor routinematig een twee microseconden pauzeren. Alfonso stelt inkeping voort de streamresolutie van de native 240 x 160 van de console erop verlagen mits eentje hoge framesnelheid important existentie.

  Toch geldsommen de gevolgen meestal imposant. Den speciale automaat vermag klassiekers zoals den Crash Bandicoot-aaneenschakeling plus Spyro the Dragon aan inbegrepen vloeiende framesnelheden, ze het ingesloten enkele video-artefacten die den beperkte bandbreedte terugkaatsen. Je kunt de processor van de GBA overklokken om den framesnelheid en kwaliteit onder overtreffen.

  Je moet de cartridge image construeren daarbovenop den code beladen, hoewel Alfonso alletwee leeg GitHub tegoed geeft. Deze zal plausibel geen PSP vervangen mits gij de meest authentieke PlayStation-handheld-ervaring wilt die gij kunt krijgen. Ie kan gij niettemin ene aanleiding geven wegens gij GBA uit den kastje erbij halen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]