More

  Epic Games koopt Harmonix om ‘muzikale reizen’ te creëren in ‘Fortnite’ |

  Epic Games bezit Harmonix overgenomen, de studio achter titels indien Guitar Hero, Rock Tape, Dance Central en meer pas Fuser. Financiële voorwaarden geldsommen niet bekendgemaakt. Epic’s zienswijze snee Harmonix bezit relatie bovenop den metaverse. Binnenshuis den nabije toekomst bedragen de twee van plan ingevolge “muzikale rondreizen en gameplay inkeping Fortnite” tijdens creëren.

  iDeze kapitaal existentie niet vacant om jij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij daarbovenop laad den pagina opnieuw doorheen deze onder aanschouwen.

  Vanwege die lens gezien zijn den interesse van Epic binnenshuis de studio intact uiteraard. Behalve de frequente samenwerkingen tussen merken bestaan Fortnite leeg dit ogenblik voornamelijk beroemd doorheen zijn virtuele concerten. Te den afgelopen twee klas hebben ene handvol grote kunstenaars zoals Ariana Grande en Travis Scott tal belangstelling snijwond ie game getrokken. Hierbinnen ie laatste geval keken bijvoorbeeld meer dan 12,3 mensen tegelijk naar ie optreden van Scott.

  Hierbinnen de tussentijd zegt Harmonix dat ie zijn bestaande reeks games zou blijven troosten. Dat bezegelen dat Rock Liaison-toneelspelers kunnen blijven opletten naar nieuwe DLC en dat Fuser-toneelspelers kunnen vooruitzien dat de atelier evenementen blijft ordenen. Bovendien blijft elke spel diegene nou vacant existentie gedurende Steam, verkocht geworden gedurende den etalage van Valve.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]