More

  Beats Studio Buds daalt naar een nieuw dieptepunt van $ 100 bij Amazon |

  Als je bovenop zoek bent akelig goedkope draadloze ruisonderdrukkende oordopjes binnen den Apple-gezin, vergeet dan de Beats Studio Buds noch. Zij zijn alreeds ene goede deal snee $ 150, echter al kun jij kant erop Black Friday gewichtigheid Amazon ophalen boterham enkel $ 100, den laagste eerbewijs diegene wij tot alreeds toe hebben waargenomen.

  Afname Beats Atelier Buds bij Amazon – $ 100

  De Werkplaats Buds scoorden ene probaat 84 score binnen onze -bespreking plus maakten mee onze opsomming inclusief uitgelezene draadloze oordopjes sneetje 2021. Het nietig, comfortabele ontwerp en den IPX4-waterbestendigheid vervaardiging zijkant fantastisch boterham trainingen daarbovenop, belangrijker nog, kantkloswerk levert eentje goede geluidskwaliteit inclusief den beroemde pittige ondergrond van Beats. Actieve ruisonderdrukking bestaan evenals betrouwbaar en zijde kunnen het geluidssterkte aarden op voet van uw omlijning via den actieve versterkingsfunctie.

  Overmits de Studio Buds Apple-producten bedragen, benutten zij den H1-chip van ie handelsbedrijf. Dat inhouden dat ze Apple’s Spatial Audio-functie ondersteunen en je gemakkelijk autoriseren schakelen tussen Apple-toestellen – net zoals je kunt inbegrepen eentje twee AirPods. Kantkloswerk zijn nochtans mede apparaatonafhankelijk, dus u kunt de Fast Pair-voorkoop benutten door kantkloswerk snel hierbinnen onder gesteld inbegrepen uw Android-toestel. Zij arbeiden evenzo inclusief Find My Device doodmoe Android, zodat jij hun kortelings bekende locatie kunt observeren.

  De belangrijkste nadelen bedragen ene lichaamsgebrek aan draadloos opladen daarbovenop ingebouwd bedieningselementen, niettemin de meeste goedkope draadloze topjes bezitten die vrijmaken noch. Ingesloten de overeenkomst doodmoe dit seconde zul jij noch tal rivalen vinden die de functies kunnen evenaren boterham die prijs van $ 100.

  Krijg de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze homepage omsingeld deals gedurende gaan en @Deals gedurende monitoren doodmoe Twitter.

  Alle producten die doorheen worden aanbevolen, geldsommen geselecteerd door onze redactie, zelfstandig van onze mamma nering. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde linkervleugel. Indien gij iets koopt onder een van dit links, kunnen we eentje aangesloten commissie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]