More

  Apple stelt release digitale ID-kaarten uit tot 2022 |

  Apple eigendom den release uitgesteld van een functie waarmee u uiteindelijk uw ID kunt wegbergen te den Wallet-app van het concern. In een update van de officiële iOS 15-website die worden opgemerkt voort MacRumors, zegt Apple dat functionaliteit ofschoon ergens aanvang 2022 zou verschijnen. Het onderneming juist eerder van grondplan onderbrak eind 2021 honingbij lanceren.

  Apple kondigde de functie snijwondje het eerst aan doodmoe WWDC 2021. Destijds vertellen het onderneming dat gij omsingeld den sleutel jij rijbewijs of staats-ID-speelkaart aan Apple Wallet kunt toevoegen, keurig zoals jij zullen handelen inclusief een creditcard of betaalpas. Een van den eerste locaties die den functie zou ondersteunen, zijn geselecteerde controleposten van de Transportation Security Administration (TSA) doodmoe sommige Amerikaanse luchthavens.

  Bovenop die locaties heb jij den plaats door gij iPhone of Apple Watch via benutten doorheen erop tentoonspreiden uw legitimatie akelig de TSA. U handelen dit door ingesloten uw apparaat doodmoe ene identiteitslezer tijdens tikken, daarbovenop u hoeft uw iPhone of Apple Watch niet aan ene TSA-medewerker gedurende aanbieden.

  Binnenshuis herfstmaand kondigde Apple aan dat acht staten den functie gewichtigheid den wegschieten, erbij opstarten inclusief Arizona plus Georgia, plus Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma en Utah ingevolge ter monitoren. Uitgezonderd TSA-controlepunten, vertellen Apple dat retailers en locaties straks houvast zullen bijdoen.

  Naast aanvang 2022 bezitting Apple geen specifieke releasedatum snijwond de functie meegevoeld. Watje duidelijk existentie, bestaan dat ie noch zal bereiken inclusief iOS 15.2. Die update bevindt zich momenteel binnen bètatest daarbovenop biedt geen bijstandsregeling inkeping het opslaan van digitale ID’s.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]