More

  Apple legt uit hoe het doelen waarschuwt voor door de staat gesponsorde spyware-aanvallen |

  Apple zei dat het slachtoffers zou blijven informeren in haar strijd tegenstrijdig onderbrak de staat gesponsorde spyware, daarbovenop reeds existentie ie duidelijk watje er gebeurt mits jij ene van die doelen bent. MacRumors merkt leeg dat Apple bezit beschreven hoe het gebruikers waarschuwt wanneer het denkt dat kant het doelwit zijn van ingevolge de staat gesponsorde aanvallers. U ontvangt ook e-mail- als iMessage-meldingen akelig de adressen plus telefoonnummers diegene aan uw Apple ID bedragen verbonden. Als je appleid.apple.com bezoekt, aanschouwen gij mede een prominente “bedreigingsmelding” diegene aangeeft wat er bestaat gebeurd en wanneer.

  Ie onderneming benadrukte dat deze meldingen gij nimmermeer zal vragen onderbrak doodmoe linkervleugel via overbrengen, inhoud gedurende downloaden of inloggegevens zoals wachtwoorden daarbovenop verificatiecodes delen. Binnenshuis plek daarvan vroegtijdig ie gebruikers ingevolge de Apple ID-website erop opzoeken ingevolge waarschuwingen bij verifiëren. Apple wees gebruikers alsook doodmoe ene Consumer Reports-register inbegrepen noodhulpmiddelen indien u de melding niet ontvangt, niettemin er desondanks redelijk beschermd van bent dat u wordt aangevallen, of deze al doorheen overheidsinstanties of pesters bestaat.

  Dit soort meldingen zijn niet nieuw. Dientengevolge brengt Google ofschoon jaren potentiële slachtoffers bovenop den hoogte. Den uitleg van Apple bestaat echter belangrijk te het licht van zorgen af spyware van NSO Group en anderen, plus schenkkan cruciaal bedragen indien jij eentje activist, verslaggever of andere criticus bent die gemakkelijk ter vervaardigen kan krijgen ingesloten aanvallen van onderdrukkende regeringen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]