More

  Amazon is naar verluidt geïnteresseerd in het ontwikkelen van een Mass Effect TV-serie |

  Amazon Studios “dicht belang eentje overeenkomst” ingevolge ene ​​aaneenschakeling honingbij vormen bovenop onderstel van Electronic Dokter plus BioWare’s Mass Effect-franchise, volgens Deadline. Er bedragen geen finesse vrijgegeven, echter Jennifer Salke, schoolhoofd van Amazon Studios, vertelde Deadline dat het “blijft investeren te allerlei soorten fantasiegenres, wij hebben eentje leeg genre gestructureerd team in Studio’s dat onvermoeibaar werkt inclusief onze creatieve kerels aan die leien, en jij kunt waken naar meer.”

  Het succesnummer van den fantasieserie Wheel of Time laat staren waarom Amazon die kant doodmoe gaat. Salke onthulde dat ie “eentje van den lanceringen van de Piek 5-rij aller tijden sneetje Prime Video” juist, eraan toevoegend dat ie “tientallen miljoenen streams” daarbovenop hoge voltooiingspercentages aanstaren, voort doodmoe gedurende stichten.

  Mass Effect-geruchten zijn den hekkensluiter oer opgedoken, waarbij EA pas verklaarde dat ie “geen probleem existentie van of, doch wanneer” een televisie-gelid gebaseerd leeg de spel zou word gemaakt. Witcher-ster Henry Cavill hintte evenzo bovenop ene Mass Effect-gelid te eentje cryptische Instagram-post omsingeld (gemakkelijk onscherpe) geschrevene, zoals The Verge opmerkte.

  Mass Effect Legendary Edition arriveerde voordien dit schooljaar omsingeld bijgewerkte gameplay daarbovenop graphics, inclusief voltooid ie algemeen goede recensies. De serie arriveren sneetje ie aanvankelijk voltooid hierbinnen 2007 met het originele Mass Effect, ene third-party shooter en rollenspel waarin Commander Shepherd daarbovenop den Systems Alliance het inspreken tegen de Reapers, ene oude machinerace diegene de Melkweg binnendringt. Dat werd gevolgd onderbrak stuntman sequels (2010 en 2012), gezamenlijk met ene vierde spel, Mass Effect: Andromeda (2017). BioWare daarbovenop EA werken nou aan ene vijfde, geheel nieuwe overdracht.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]