More

  Uber Eats-gebruikers in Ontario kunnen nu cannabis kopen via de app |

  Uber Eats betreedt den cannabismarkt. Per vandaag kunnen gebruikers in Ontario onder den app ene bestelling geplaatst belang retailer Tokyo Smoke. Verwachten nochtans niet dat een Uber-chauffeur joints aflevert. Cannabisbestellingen kunnen voorlopig exclusief worden opgehaald.

  Gebruikers moet zoeken akelig “cannabis” of “Tokyo Smoke” en knevelen dat zij meerderjarig bedragen voordat zijkant hen afname kunnen handelen. Binnen eentje moment staan ​​de bestellingen klaar om over tijdens halen. Binnenshuis de winkelzaak moet kopers hun pas tonen aan ie personeel van Tokyo Smoke om te bewijzen dat zijkant 19 jaar of ouder geldsommen.

  Ingesloten den aansporing van de snelle afdoening van bestellingen hopen Uber plus Tokyo Smoke dat zij zaken kunnen weerhouden van degenen diegene wederrechtelijk hennep verspillen. Uber zegt dat den metro handel terdege existentie sneetje 40 percent van den verkoop van noch-medische marihuana in Canada, artikelen recreatief gebruik te 2018 word gelegaliseerd.

  Cannabis is eentje nieuwe goederenhandel snijwondje Uber. Het nering bezittingen noch medegedeeld of het cannabisaankopen binnen andere provincies of ter andere retailers zullen overhandigen, of dat ie uiteindelijk bestellingen zullen aanleveren. Uber have bedragen intrede gedaan in den levering van wijngeest plus CEO Dara Khosrowshahi vertellen voorheen dit schooljaar dat ie bedrijf cannabis zou kunnen leveren hierbinnen den VS indien ie doodmoe federaal niveau zal worden gelegaliseerd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]