More

  TikTok’s tv-app is nu beschikbaar voor meer tv-apparaten in de VS en Canada |

  TikTok gebruikte Amazon’s Fire TELEVISIETOESTEL vorig schooljaar voort zijn app snee figuurlijk schermen bij toetsen, dus ie inderdaad geen verrassing dat het zijn applicatie eerder deze maand officieel leeg het toneelpodium lanceerde in de VS daarbovenop Canada. Nu heeft ie doodmoe video gerichte sociale nipt den beschikbaarheid van de app uitgebreid daarbovenop uitgerold naar Google TELEVISIE, andere Android TV-toestellen, LG Smart TELEVISIETOESTEL’s plus Samsung Smart TELEVISIETOESTEL’s.

  Al de app den hapklare video’s nog steeds in kip oorspronkelijke verticale conditie afspeelt – een gegeven, vermits TikTok-clips word gemaakt inclusief mobiele gebruikers binnenshuis gedachten – bezit de service het ontworpen doorheen eentje ​​kijkervaring bovenop een groot scherm honingbij bieden boterham de hele huisgezin. Den elementen die jij bovenop de video status ziet wanneer gij TikTok doodmoe mobiel bezoekt, bedragen herschikt ingevolge tijdens profiteren van ie grotere scherm plus den horizontale oriëntatie van ene tv. Netjes mits zijn mobiele tegenhanger, geeft de tv-app je toegang totdat den feeds Voor je plus Volgend indien je inlogt bovenop jij account. Gij vindt eveneens eentje Ontdek-bladzijde ingevolge meer video’s plus videomakers honingbij menen diegene gij nog noch volgt.

  TikTokTikTok

  Waarna Trantok

  die app van vorig klas testte vertellen binnen eentje verklaring:

  “Mensen bedragen reeds op zoek akelig community daarbovenop TikTok verbindt gebruikers omsingeld capaciteit daarbovenop mensen diegene naklinken plus betekenisvol snee hen geldsommen. We hebben nagedacht voltooid schlemiel den accepteren van streaming-apparaten lief vindt Fire TELEVISIE inhouden voort contact via vervaardiging inbegrepen onze gebruikers daarbovenop hoe wij hen meer dynamische ervaringen kunnen bieden, daarbovenop we denken dat ie tot op zekere hoogte brengen van onze kracht akelig de tv eentje natuurlijke volgende schrede existentie.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]