More

  T-Mobile heeft een magenta Lite-Brite gemaakt met hulp van Hasbro |

  T-Mobile en Hasbro hebben eentje limited edition Lite-Brite uitgebracht diegene wordt geeft inclusief 200 magenta spelden plus aangepaste sjablonen inbegrepen betrekking totdat den bode, enig het 5G-logo. Jij hebt mogelijk nog nimmermeer de woorden T-Mobile daarbovenop Lite Brite te dezelfde nut lezen, daarbovenop zelfs T-Mobile wetenschap dat den samenwerking een beetje bizar existentie. Binnenshuis den boodschap vertellen de koerier: “Wellicht denken jij… 5G… speelgoed af 1967… watje bestaat er aan de hand? Plus jij zullen noch verkeerd geldsommen.”

  Wat betreffen waarom gij eentje T-Mobile Lite-Brite zal willen, nu, sommige kits word geleverd inclusief prijzenpakketten, plus gij zit noch bepaald vast met uitsluitend magenta haringen en de sjablonen van de rondbrenger. Den kolenkit bezit binnenshuis totaal 412 spelden – 212 bedragen bont – daarbovenop gij kunt sjablonen downloaden en uploaden bovenop den officiële website van het product.

  Viertal van de kits verbergen een Magenta Speelkaart, dat winnaars duo nieuwe 5G-smartphones toeleveren inclusief eentje gratis jaar T-Mobile Magenta Daarbovenop-service. Het prijzenpakket omvat voorts een HD-flatscreen-televisie omsingeld een kosteloos klas thuisinternetservice van den rondbrenger. Bovendien krijgen de winnaars ene fulltime betaalde trektocht snijwond dubbel personen akelig eentje evenement naar verandering akelig eentje van den trio locaties van ie winkelbedrijf: T-Mobile Arena binnen Las Vegas, T-Mobile Center hierbinnen Kansas City plus T-Mobile Park hierbinnen Seattle.

  Mits gij de Lite-Brite T-Mobile-editie wilt bezitten sneetje de magenta haringen of wegens waarschijnlijkheid te vervaardiging bovenop diegene verheerlijken, kun jij er een krijgen van de webstek van de rondbrenger inkeping $ 20. Het worden gratis opsturen totdat Cyber ​​Monday daarbovenop existentie enkelvoudig snijwond eentje beperkte oer beschikbaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]