More

  Spotify onthult een nieuwe hub voor Netflix-soundtracks, afspeellijsten en podcasts |

  Na idem erbij hebben gedaan voor Disney, tegoed Spotify een Netflix-hub gelanceerd die alle soundtracks, afspeellijsten en podcasts van de streamingdienst leeg één ruimte brengt. Ofschoon veel van den Netflix-soundtracks al bovenop Spotify stonden, plaatst de nieuwe functie alle vermogen inbegrepen verhouding totdat den service doodmoe één gelegenheid.

  Dat omvatten afspeellijsten plus soundtracks van reeksen en films als Lade Casa Den Papel, Narcos: Mexico, Outer Banks, Squid Game, tick, tick… Boom! plus Cowboy Bebop. Het inhouden evenals podcasts rond Netflix-capaciteit naar Okay, Now Listen, Netflix Is A Daily Joke, 10/10 Would Recommend plus The Crown: The Official Podcast.

  Spotify lanceerde alsmede speciaal grondstof inkeping den hub, waaronder eentje verbeterd album snee den westernfilm The Harder They Fall en ene vernieuwde inhoudsbestemming voor Lade Casa Den Papel. De laatste biedt mede ene mobiele persoonlijkheid-matching-ervaring om Schuiflade Banda-cast plus soundtracks bijeen ter gesteld.

  Qua functionaliteit gaat de Netflix-hub verder dan watje Spotify voor Disney bood, reeds den vermogen van de laatste meer iconisch zijn dankzij soundtracks van eigenschappen indien Nauwsluitend Wars daarbovenop Toy Story 4. Binnen het geval van tegenovergestelde synergie, Netflix zullen straks eentje Spotify-onheil uitbrengen over eveneens-oprichters Daniel Ek daarbovenop Martin Lorentzon, gebaseerd leeg ie kloosterzuster-fictieboek Spotify Untold.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]