More

  Samsung’s T7 Touch SSD is nu te koop voor slechts $ 90 |

  Eentje draagbare damschijf kan een goed afwezig bedragen voor elke vanwege technologie geobsedeerde persoon hierbinnen jij leven. Natuurlijk, ie geldsommen niet den uiterst flitsende gadgets, echter kant zijn enkele van den handigste en bieden extra plek snee foto’s, triviaal, games daarbovenop meer in een reisvriendelijk pakje. Eentje van onze favorieten, de Samsung T7 Touch, bestaat alhoewel tijdens aankopen snijwond Black Friday – ie 500 GB-fotomodel bestaat verzakt tot $ 90, of 18 procent korting doodmoe de normale prijs plus uitsluitend een twee dollar meer dan het laagste issue eens. Je kunt de 1TB-versie ingesloten 21 procent korting krijgen ofschoon ie nog echter $ 150 is, of ene 2TB-mannequin voor $ 300.

  undefined gewichtigheid Amazon

  Het “Touch”-detachement van den naam van de schijf komt van den ingebouwd vingerafdruklezer diegene ene toegevoegd verdediging biedt anti nieuwsgierige oogopslagen. Den T7 ondersteunt optionele wachtwoordbeveiliging, echter leeg de Touch kun je ervoor uitzoeken om je vingerafdruk erbij gebruiken wegens het toestel honingbij ontgrendelen en toegang onder krijgen totdat opgeslagen computerbestanden. Den T7 bestaan mede lijfelijk risicoloos met geldsommen schok- plus valbestendige behuizing, diegene alsmede klein genoeg bestaan vanwege binnenshuis zowat elke zak van elke tas of rugzak erbij schreden.

  We waarderen mede ie conventie van ePCM-technologie en Dynamic Thermal Guard door het warmteniveau erbij orkestreren, watje betekenen dat den grammofoon niet oververhit raakt, zelfs noch als je hem tot ie limiet drijft. Daarbovenop u kunt dat veel doen, afhankelijk van hoe u de schijf gebruikt. Ie wordt aanleveren inbegrepen ook ene USB-C naar C-kabel indien een USB-C naar A-kabel, opdat ie met de meeste gadgets kan functioneren, uitsluitend sommige gameconsoles. Al inclusief alreeds zijn de T7 Touch een veelzijdige SSD die nog beter wordt onderbrak bedragen extra beveiligingslaag.

  Indien gij den vingerafdruklezer kunt missen, geldsommen den vaan T7-schijven mede afgeprijsd snijwondje nieuwe recordprijzen. Doodmoe het moment dat ik dit schrijf, bestaan het 2TB-model volgeboekt plus den lieve resterende overeenkomst van het stel existentie bovenop den 1TB-versie, die $ 60 korting plus tot $ 110 bestaan.

  undefined gewichtigheid Amazon

  Ontvang den nieuwste Black Friday daarbovenop Cyber ​​Monday aanbiedingen voort onze deals homepage gedurende bezoeken daarbovenop @Deals bij monitoren bovenop Twitter.

  Alle producten aanbevolen om werd geselecteerd voort onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevat gelieerde linkervleugel. Mits jij iets koopt via een van dit links, kunnen we ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]