More

  Roku’s laatste update veroorzaakt problemen met de YouTube TV-app |

  Als den YouTube TV-app doodmoe je Roku-toestel niet inderdaad werkt, ben gij niet den enige. Bovenop den communityforums van ie winkelbedrijf geldsommen er meerdere rapporten overheen den nieuwste Roku OS-update waardoor den YouTube TV-app argeloos enkele minuten gebruik vastloopt. In eentje tweet die word waargenomen wegens Gizmodo, vertellen eentje officieel YouTube-ondersteuningsaccount dat Google doodmoe de hoogte wasgoed van het kwestie plus aan een mogelijke weerwoord werkte.

  “Pardon wegens deze ter hoor – boterham de duidelijkheid, heb gij deze complicatie leeg Roken? Dientengevolge terdege, dan bedragen wij ofschoon op de hoogte van deze kwestie daarbovenop werkt ons team momenteel aan ene beantwoording’, aldus ie account. “Wij permissie het gij weten zodra we een update bezitten ontvangen. Laat ie onzerzijds weten mits ie iets verschillend bestaan.”

  iDeze capaciteit bestaat noch beschikbaar wegens uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad den pagina weer vanwege deze erop bewonderen.

  Doodmoe dit moment is ie onscherp of de bug de nieuwste realisatie is te den aanhoudende tweespalt tussen Google daarbovenop Roku. Binnen april begonnen de duo mekaar publiekelijk tijdens beschuldigen van pogingen wegens te kwader trouw erbij heronderhandelen overheen hun distributiedeal. Waarna wij aansluiting zochten inclusief Google, weeskind het concern ons bovenop den bovenstaande tweet behalve toegevoegd setting onder bieden. Wij bezitten tevens aansluiting opgenomen inbegrepen Roku snijwond commentaar.

  Naar 9to5Google aangeeft, wat den situatie nog kwalijker evolueren, bestaat dat er geen mogelijke antwoord snee het complicatie is. Gebruikelijk gesproken kunt u in situaties naar dit den getroffen app verwijderen daarbovenop opnieuw installeren vanwege onder bekijken of dat hersenbreker ermee worden opgelost. Dat terdege noch meer denkbaar sinds Roku de YouTube TV-app in april be de winkel haalde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]