More

  Ridley Scott zegt dat er een Blade Runner-tv-serie in ontwikkeling is |

  Blade Runner-regisseur Ridley Scott bezittingen bevestigd dat er aan ene televisie-voorstelling doodmoe ondergrond van den sci-fi-klassieker worden gewerkt. Den filmmaker vermeldde voorts hierbinnen een interview bovenop BBC Radio 4’s Today dat het werk aan den Alien-rij vordert.

  “Wij hebben hoewel schreef de pilot snee Blade Runner.. en Alien is reeds epistel snee pilot”

  Directeur Ridley Scott, zegt dat de televisie-shows Blade Runner plus Alien te ontwikkeling geldsommen plus dat kantkloswerk den ‘bijbel’ van beiden projectenhttps://t.co/niPYpaHxfG #R4Today pic.twitter.com/4vTPGyZXtz

  — BBC Radio 4 Today (@BBCr4today) 22 november 2021

  “We geldsommen nu bezig inclusief ie geschreven van den pilot snijwond Blade Runner en den bijbel’, zei Scott. “Dus ik presenteer Blade Runner nu al indien eentje televisie-vertoning, schlemiel vermoedelijk de eerste 10 uur zou moeten bedragen, plus dan bestaan Alien idem. Alien wordt alhoewel geschreven boterham piloot.” Eentje bijbel is ene plan dat scenarioschrijvers of producenten hebben opgesteld door den grond van ene televisie-planning gedurende beschrijven dat trouwens gaat dan schlemiel er hierbinnen de scripts staat, eenzaam informatie overheen den cast en ie intrige.

  Scott gaf geen inzicht binnenshuis wie gedurende betrokken existentie ingesloten de Blade Runner-aaneenschakeling of hoe dit aansluit bij zijn filmrolletje of ie vervolg, Blade Runner 2049, dat hierbinnen 2017 worden uitgebracht. Eentje anime-spin-off, Blade Runner: Black Lotusbloem, debuteerde deze maand doodmoe Adult Swim daarbovenop Crunchyroll. Daarbij worden de klassieke avonturengame Blade Runner van Westwood af 1997 geremasterd. Supporters van Blade Runner bezitten dus genoeg vanwege akelig af onder loeren.

  Ondertussen geworden afgelopen december de Alien-rij aangekondigd. Noah Hawley – diegene eentje andere populaire speelfilm, Fargo, eigendom aangepast sneetje televisie – bestaat de showrunner van den volgende FX-voorstelling. De cyclus gaat helaas niet eerder dan 2023 hierbinnen première.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]