More

  NASA stelt de lancering van James Webb Space Telescope uit tot 22 december |

  NASA’s vaak vertraagde James Webb-ruimtetelescoop tegoed weer een rampspoed ondergaan. Ofschoon het meest kortgeleden was gepland doorheen op 18 december leeg via opstijgen, zou ie hoewel persoonsbewijs doodmoe bedragen vroegst leeg 22 december geworden gelanceerd. Den oponthoud bestaat tijdens wijten aan een incident dat plaatsvond ondertussen technici zichzelf voorbereidden wegens de telescoop ter bevestiging aan den Ariane 5-raket die hem den mogelijkheid in zullen brengen.

  “Eentje plotselinge, ongeplande vrijgave van eentje klemband — diegene Webb vastzet akelig de adapter van ie lanceervoertuig – veroorzaakte een tremor doorheen ie hele sterrenwacht”, aldus NASA. Ie voert alreeds aanvullende tests af voort er beschermd van tijdens bedragen dat de telescoop honingbij het incident noch zijn beschadigd. NASA zegt tegen ie einde van de week ene update voltooid den situatie erbij doneren.

  Den opvolger van den Hubble-ruimtetelescoop worden geplaagd wegens vertragingen. Toen den ontstaat in 1996 begon, verwachtte NASA den JWST binnen 2007 te onder deponeren. Contra 2005 ging ie doch back akelig den tekentafel. De sterrenkijker werd vervolgens hierbinnen 2016 mits ge beschouwd, doch word vervolgens weer vertraagd om de complexe fabricage. Hij wasgoed persoonsbewijs hierbinnen 2019 fulltime geassembleerd en waarna veroorzaakte de pandemie weer eentje nieuwe ronde van tegenslagen. Gezien den geschiedenis van de JWST, begrijp je waarom NASA bovenop zeker wens optreden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]