More

  iRobot’s Roomba 694 is nu te koop voor een laagterecord van $ 179 |

  Als jij bovenop zoek bent akelig een betaalbare robotstofzuiger ingevolge dit jaar present honingbij doen, schenkkan een van den nieuwste iRobots eventueel opbrengst bieden. Den Roomba 694, diegene voordien dit schooljaar uitkwam als rectificatie voor de Roomba 675, bestaan teruggevallen akelig een geschiedkundig dieptepunt van $ 179. Gewoon $ 275, dit prototype goed hoewel redelijk bruikbaar – bovenal snijwondje een iRobot-apparaat – echter dit Black Friday-opruiming brengt ie binnen limiet omsingeld budgetmodellen van Muuranker daarbovenop anderen.

  Verwerving Roomba 694 bij Amazon – $ 179

  iRobot have de meeste bevrijden van de Roomba 675 akelig den nieuwe 694 overgenomen, nochtans den nieuwste robo-vac bezit ene slanker ontwerp met trio fysieke knoppen aan de bovenzijde. Inbegrepen diegene knoppen bedien jij ie toestel handmatig, echter jij kunt jij evenals draaien totdat de mobiele app. Waarna wij den Roomba 694 testten snijwond onze budgetrobotstofzuiger, ontdekten wij dat hij wasgoed inderdaad binnen ie schoonmaak van zowel harde omslaan indien tapijt, ook dankzij ie drietraps reinigingssysteem van iRobot, en wij vonden ie vermogen om onzerzijds honingbij verzamelen leeg apart vuile plekken tot zijkant waarden helemaal schoon. Omsingeld ene van de schakelaars doodmoe het toestel kun gij zelfs eentje vlekreinigingsmodus activeren als en wanneer jij wilt dat ie apparaat alleen ene bepalen gelegenheid schoonmaakt.

  Den bijbehorende app existentie eentje van de verkoopargumenten van den Roomba 694. Het is vrij eenvoudig erbij navigeren, zelfs boterham degenen die nog nimmermeer eentje robotstofzuiger bezitten gebruikt. Met de iRobot-app daarbovenop het toestel verbonden inclusief wifi, kunt u een reinigingsschema instellen en het toestel doodmoe afstand binnen- daarbovenop uitschakelen. Gij kunt zelfs Alexa- of Google Assistant-commando’s benutten onderbrak de robo-vac gedurende uiteenzetten dat hij eentje schoonmaakklus moeten starten – en wanneer hij klaar bestaat, keert hij automatisch back naar geldsommen poot onderbrak doodmoe onder bevrachten. Het zal pakweg 90 minuten moeten duren op ene enkele lading, wat genoeg tijd zou moeten zijn wegens eentje ​​woonlaag van gij huis schoon via vervaardiging (horig van hoe vitaal het existentie) of het hele compact apartement.

  Verkrijg de laatste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen om akelig onze startpagina inbegrepen deals gedurende gaan en @Deals op Twitter onder monitoren.

  Alle producten diegene wegens word aanbevolen, word geselecteerd voort onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde links. Als jij iets koopt erop ene van deze linkervleugel, kunnen we ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]