More

  Dodge om zijn Challenger- en Charger-spierauto’s uit te faseren in verschuiving naar EV’s |

  Dodge stapt tegenstrijdig 2024 af zijn bovenop brandstof rijdende Charger daarbovenop Challenger muscle cars ten gunste van elektrische muscle cars, meldt Motor Tendens. Het handel is van plan onderbrak tegenstrijdig 2022 geldsommen eerste concept-EV via voorstellen, gevolgd vanwege ene plug-binnen bastaard daarbovenop ene derde type onbekend vehicle. Dat opvolgen bovenop den bekendmaking van Dodge binnenshuis hooimaand dat ie bedragen eerste ‘eMuscle’-wagen contra 2024 zullen proposities, omsingeld den toezegging dat het ‘den straten zal verscheuren, noch de planeet’.

  Destijds zeiden het nering daarbovenop zijn moedermaatschappij Stellantis noch sukkel er zal voorvallen inbegrepen den voertuigen inclusief ene verbrandingsmotor (ICE), maar dat bezittingen ie hoewel inspiratiebron toegelicht. “Dit automaat’s diegene gij vandaag weet, zullen tegen 2024 voltooid produktie bedragen”, vertelde Tim Kuniskis, CEO van Dodge Brand, hierbinnen eentje interview aan Motor Tendens.

  Ik jongleer met messen aangezien ik moeten vasthouden stuntman verschillende figuurlijk facties tevreden, want bovenop een gegeven ogenblik zullen die duo facties samenkomen.

  De nieuwe elektrische voertuigen kunnen den driehoekige naam en ie logo van Fratzog voltooid de jaren 60 toepassen doorheen zijde honingbij huldigen. Ie eerste concept dat hierbinnen 2022 arriveert, zijn ene elektrische muscle car, die binnenshuis de komende viertal of vijf maanden wordt onthuld als ene krachtige, bestuurbare automaat. Ie aankomende fotomodel, een plug-te bastaard, zal eentje nieuwe automaat bedragen, doch geen Durango naar sommigen hadden vooruitzien, aldus Kuniskis. Ie derde vehicle is onbekend, nochtans zal aan ie einde van ie schooljaar ene “zeer, zeer, zeer belangrijke auto geldsommen”, voegde hij eraan toe.

  Diehard muscle car-fans gebruiken ie journaal wellicht noch inderdaad bovenop, ofschoon zijkant den onovertroffen prestaties van EV’s noch kunnen verloochenen. Dodge adverteerde vroeger met den Challenger binnen “Demon”-strafuitvoering als de snelste 0-100 MPH-productieauto erop aarde, met het nogal figuurlijk restrictie dat hij “noch-massaproductievoertuigen supercars plus hybrides/elektrische voertuigen uitsluit.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]