More

  De volgende vlucht van Blue Origin zal de dochter van Alan Shepard naar de ruimte brengen |

  Blue Origin wens nog steeds den krantenkoppen halen omsingeld ruimtevluchtpassagiers, alsmede al verlegt ie enkele limieten. Den outfit van Jeff Bezos bezit onthuld dat den New Shepard-delegatie op 9 december de eerste zullen zijn diegene zes volledige passagiers den ruimte hierbinnen zou vervoeren, waaronder Laura Shepard Churchley – dat wens zeggen, den dochter van Alan Shepard. Je kunt alsook ene roller van televisietoestel-verslaggeving tegemoetzien inbegrepen Michael Strahan, honingdrank-muuranker van Good Morning America, diegene evenzeer meegaat.

  Andere passagiers bedragen via meer Voyager Space-baas Dylan Taylor, ingenieur daarbovenop investeerder Evan Dick, durfkapitalist Lane Bess en bedragen zuigeling Cameron Bess (die alsook den eerste Twitch-streamer zullen bedragen die akelig de mogelijkheid gaat). Den start existentie nu gepland voor 10 AM Eastern bovenop den 9e, inbegrepen Blue Origin’s livestream diegene 90 minuten voorheen begint.

  Deze 19e New Shepard-vlucht schenkkan worden beschouwd indien een troostprijs argeloos den mislukte rechtszaak van Blue Origin waarin ie NASA’s SpaceX-maanlandercontract wordt betwist . Het moeten maar aantonen dat New Shepard zijn volledige aanvulling probleemloos aankan en ie winkelbedrijf ene stap schrijfster bij ie vervullen van ambities brengt, waaronder New Glenn daarbovenop eentje gepland ruimtestation.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]