More

  De studio van Hideo Kojima heeft een film-, tv- en muziekafdeling geopend |

  “Waarom beschaven Kojima noch gebruikelijk films?” Ie existentie een retorische smeekbede die volgers van Hideo Kojima argeloos elke game sedert Metal Gear Solid bezitten pretenderen. Ten goede of ten kwade bezittingen geen enkele andere schrijver hierbinnen de spel-industrie ie medium schepper belang speelfilm aangerukt dan Kojima. Daarbovenop nadat hij had fiatteren doorschemeren dat zijn werkplaats zich zullen kunnen wagen aan het maken van films, doen het exact dat.

  Vanaf GamesIndustry.Biz bezit Kojima Productions eentje detachement opgericht diegene zichzelf toelegt leeg naslag, televisie en speelfilm diegene vanuit Los Angeles zou opereren. Riley Russell, eentje voormalig directeur van Sony Interactive, zullen de boomtak leiden ondertussen ie probeert de culturele voetafdruk van Kojima Productions ge ter breiden.

  “Den nieuwe divisie zou werd belast inbegrepen ie werken omsingeld creatieve plus getalenteerde professionals te televisietoestel, naslag en filmrolletje, mede in den meer kennis spel-industrie,” Russell vertelde de outlet. “Ie team heeft indien doelwit vanwege het bereik plus den bekendheid van de eigendommen die ofschoon bij Kojima Productions hierbinnen ontwikkeling bedragen, overheen via breiden daarbovenop zijde nog meer eindje voltooid erbij toelaten maakt van onze populaire cultuur.”

  Ie is niet verrassend om erop observeren hoe Kojima Productions trouwens gaat dan ge games. Kojima staat bekend doorheen bedragen filmachtige benadering van het fabriceren van games, daarbovenop als jij hem opvolgen op Twitter, weet je dat hij regelmatig tweets over bedragen favoriete albums plus films. Den smeekbede wordt al hoe de werkplaats van plattegrond existentie wegens inclusief den uitbreiding voort honingbij gaan. Sinds den hervorming te 2015 heeft Kojima Productions één game uitgebracht. Gij kunt dat aantal akelig stuntman dringen indien je den recente Director’s Cut-release van Death Stranding mits ene afzonderlijke waardigheidstitel meetelt. Hoe zal eentje verfilming van Death Stranding eruit bespeuren? Verder, hoe zullen een aanpassing van ene Kojima-spel eruit zie? Mogelijk komen we er snel voldoende achter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]