More

  De Polestar 5 is een productieversie van de Precept-concept EV |

  Vorig jaar kondigde Polestar aan dat geldsommen prachtige Precept concept EV sedan ene echte productieauto zal geworden. Ofschoon bezittingen ie concern den eerste officiële afbeeldingen van de productieversie getoond daarbovenop bevestigd dat ie binnenshuis 2024 zou verschijnen indien den Polestar 5, dientengevolge meldt Roadshow.

  Binnenshuis tegenstelling tot aantal autoshowconcepten, lijkt het nieuwe vehicle sterk op den Voorschrift waarop ie bestaat gebaseerd. Dat inhouden den lange wielbasis, “haaienneus”, fastback-ontwerp plus geometrische opvouwen. “Ie evolueren mij hevig trots voort via aanstaren hoeveel van het ontwerp van de conceptauto de Polestar 5 haalt”, zegt Polestar-CEO Thomas Ingenlath hierbinnen ene getuigenis. Het zullen vermoedelijk ene versie van ie volgende SPA2 EV-toneel van pa Geely toepassen, honingdrank bestemmen snijwondje de Polestar 3 SUV daarbovenop den volgende generatie Volvo XC90.

  Inclusief de Polestar 5, den nering have zowat bedragen EV-assortiment uitgebreid omsingeld de huidige Polestar 2, den volgende Polestar 3 SUV daarbovenop den originele Polestar 1, eentje PHEV diegene na 2021 noch meer zullen word geproduceerd. Eentje Polestar 4 staat alsmede in ie verschiet indien ene kleinere crossover-klasse SUV diegene den gelijksoortig zullen kunnen bedragen van Volvo’s C40 Recharge, volgens eentje Autocar-rapport.

  Dat aanleveren hem eentje ​​productaanbod dat ongeveer identiek bestaan aan Tesla, omsingeld ene sedan, hatchback, crossover daarbovenop SUV. Waargenomen het design van Polestar daarbovenop de uitstekende rijeigenschappen van Polestar EV die we tot reeds toe bezitten gezien, zou het een formidabele rivaal moet zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]