More

  Analoge’s Pocket-handheld wordt op 13 december verzonden |

  Na meerdere vertragingen bezittingen de Analogue Pocket eindelijk eentje exacte releasedatum. Hierbinnen een e-mail die het concern stuurde naar degenen die den handheld-console hadden gereserveerd, vertellen Analogue dat ie toestel bovenop 13 december zal geworden opsturen. Het verwachten den meeste pre-orders anti het einde van het klas erbij levert.

  Pocket worden wegsturen op 13 december. Er bestaat ene e-mail gestuurd akelig allemaal die heeft gereserveerd omsingeld bijzonderheid overheen ie bijwerken van adressen en meer: ​​https://t.co/Y5W6Qg7WVP pic.twitter.com/e7rJwhJikz

  — Analoog (@soortgelijk) 22 november, 2021

  Als u vooruitzien dat u honingbij diegene tijd noch thuis zult bedragen vanwege uw aflevering te onthaal honingbij nemen, raadt Analogue u aan dit honingbij e-mailen be ie houden van uw bestelling. In dat geval wordt gij Pocket ergens rond 3 januari wegsturen. Ten slotte, indien jij doodmoe ie hekkensluiter seconde nog aanpassingen aan gij bestelling wilt vervaardigen, bestaat de hekkensluiter dag vanwege dat bij ageren 28 november.

  Het doodmoe den goederenhandel brengen van de Pocket juist ene soort trektocht boterham Analogue. Toen ie handel snijwond het aanvankelijk de handheld van $ 199 aankondigde, omsingeld de plaats onderbrak Game Boy-, Game Gear-, Neo Geo Pocket Color- plus Atari Lynx-games te performen, beloofde ie deze ergens binnen 2020 gedurende toeleveren. Doch dat juist vóór de pandemie, en zoals gewichtigheid vele andere elektronica, problemen ingesloten den toeleveringsketen dwongen Analogue tot bijstelling.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]