More

  Activision Blizzard’s nieuwste inspanning tegen intimidatie is een ‘verantwoordelijkheidscommissie’ |

  Activision Blizzard krijgt steeds meer kritiek van den overheid plus den spel-industrie be den wijze waarop zij omgaan inclusief ie voortdurende schandaal van seksuele intimidatie, plus den hekkensluiter poging zal eventueel noch helpen. Naar Kotaku meldt, bezittingen de ontwikkelaar ene “Workplace Responsibility Committee” gevormd door het onder assisteren belang ie implementeren van nieuwe inspanningen contra intimidatie daarbovenop antidiscriminatie. Ofschoon dat op het eerste gezicht behulpzaam klinkt, zijn de zorg dat de initiële makelaarsprovisie meer symbolisch dan functioneel bestaat.

  Den commissie zal van start gaan inbegrepen uitsluitend stuntman leden, die beiden (president Dawn Ostroff daarbovenop Reveta Bowers) ene bestaande onafhankelijke advies geldsommen leden. Zij zou doodmoe hen spelletje rapporteren aan de advies van bestuur en den belangrijkste leidinggevenden van Activision Blizzard, waaronder CEO Bobby Kotick, die volgens sommigen deels aansprakelijk bestaat snijwond ie schandaal. Ie twee zal functioneren inclusief eentje externe coördinator daarbovenop ene pleiter argeloos de schikking van het handelsbedrijf inbegrepen het EEOC, echter er worden niet vermeld dat er vaste bedrijfsmedewerkers of buitenstaanders bij betrokken waarden diegene geen fragment uitmaakten van die gerechtelijke overeenkomst.

  Mits zodanig, het zou noch verwonderen indien den provisie weinig doen om critici tevreden te gesteld. Medewerkers en anderen bezitten Kotick opgeroepen door ge gedurende treden, buitenshuis meer ingrijpende wijzigingen. Er bestaat ook weinig vertrouwen te ie kapitaal van leiders ingevolge zich tijdens nakijken – Jennifer Oneal, de eerste vrouwelijke voorman van Blizzard, zullen haar positie bezitten verlaten inbegrepen het instinct dat zij ie doelwit inderdaad van discriminatie wegens een kennelijk onherstelbare bedrijfscultuur. Bloomberg merkte doodmoe dat sommige bestuursleden (ge Ostroff) verder de oude vrienden plus connecties van Kotick zijn. De makelaarsprovisie moeten bestaanbaar agressieve fasen ondernemen mits ze wil bewijzen dat het meer bestaan dan ene oppervlakkig verplaatsing.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]