More

  Activision Blizzard CEO overweegt te vertrekken als problemen niet snel worden opgelost |

  Bobby Kotick bezitting akelig verluidt genoemd dat hij zal kunnen bepaalde ontslag onder verwerken mits CEO van Activision Blizzard mits hij den culturele problemen van ie winkelbedrijf noch snel genoeg vermag ontrafelen. Volgens The Wall Street Journal hield Kotick vorige slapjes eentje overleg met oudste leiderschap bij Blizzard Entertainment, waarin hij zei dat hij zichzelf “schaamde” voor enkele van de incidenten diegene zich te den atelier hadden voorgedaan bij geldsommen ambtstermijn indien CEO. Naar verluidt bood hij zijn excuses aan sneetje zijn aanpak van den huidige situatie nadat hem ja verteld dat sommige arbeiders niet tevreden zullen bedragen uitgezonderd hij ontslag zullen nemen. Volgens The Journal liet Kotick de plaats van ontslag open indien hij den problemen van ie concern niet “snel” kon ontwarren.

  Wij bezitten aansluiting opgenomen inbegrepen Activision Blizzard snijwondje commentaar.

  Nadat het rapport op 16 november uitkwam, deed Activision Blizzard werklui voerden een staken af daarbovenop startten later een verzoekschrift waarin worden opgeroepen wegens Kotick tijdens lichten als CEO van het onderneming. Sindsdien roept evenzeer eentje menigte activistische aandeelhouders Kotick op ingevolge uit onder schrijden. Binnenshuis gelekte e-mails zeiden den hoofden van Sony Interactive Entertainment en den Xbox-deelsoort van Microsoft allebei dat kantkloswerk ongemak hadden van de beschuldigingen diegene overheen de uitgeverij waren gekomen. Te het hekkensluiter geval zou Phil Spencer medewerkers bezitten verteld dat hij “alle aspecten van onze band ingesloten Activision Blizzard evalueerde en non-stop proactieve aanpassingen aanbracht.”

  Een menigte waarvan Kotick kennelijk geen houvast bezitting verloren, is den advies van bestuur van Activision Blizzard. directeuren. Op dezelfde dag dat The Journal bedragen rapport publiceerde, vertellen den advies van bestuur van ie onderneming dat ie “ervan overtuigd blijft dat Bobby Kotick de problemen leeg de parcours diegene gedurende bedragen voetlicht geldsommen aangerukt op den juiste methode heeft aangepakt.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]