More

  VK vereist dat nieuwe huizen vanaf 2022 EV-opladers hebben |

  Oplaadstations sneetje elektrische voertuigen (EV) bedragen vanaf 2022 verplicht sneetje alle nieuwe huizen daarbovenop bedrijven binnenshuis ie VK, dientengevolge bezitting den regering vandaag aangekondigd. De nieuwe schikking bestaat bedoeld onderbrak den acceptatie van elektrische voertuigen binnen ie grond gedurende prikkelen om jaarlijks totdat 145.000 reserve oplaadpunten toe erbij voegen.

   “Dit betekenen dat mensen nieuwe bezittingen kunnen aanschaffen diegene ofschoon klaar bedragen voor den toekomst van eentje elektrisch voertuig, terwijl ervoor wordt gezorgd dat oplaadpunten ongezouten vacant bedragen hierbinnen nieuwe winkels plus werkplekken binnenshuis ie VK – waardoor ie netjes dientengevolge eenvoudig wordt indien het tanken van motorbrandstof of dieseltrein auto heden”, poneert het persbericht.

  Den Britse gezag bezitting de installatie van meer dan 250.000 oplaadpunten alhoewel gesteund, dus de nieuwe regels zullen dat enig ofschoon hierbinnen het eerste schooljaar inbegrepen meer dan 50 percent verhogen. Gebouwen naar supermarkten plus werkplaatsen vallen tijdens de novelle, mee grootschalige verbouwingen inbegrepen meer dan 10 parkeerplaatsen. Bijzonderheden van den regels, zoals specificaties plus capaciteit van den installaties, moeten doch nog geworden vrijgegeven.

  De Britse oppositiepartij Labour merkte bovenop dat Londen daarbovenop het zuidoosten van het grond meer oplaadpunten bezitten “dan de rest van Engeland plus Wales bijeen”, en de nieuwe wet helpt in dat facet niet. Het zei mede dat het geen bepalingen bevatten die elektrische automaat’s betaalbaarder zullen maken snijwond gezinnen omsingeld lagere plus middeninkomens, meldde den BBC.

  Den Britse kabinet streeft ernaar den verkoop van auto’s leeg fossiele motorbrandstof fulltime ter verbieden anti 2030 — 10 schooljaar voorheen dan gepland. Den gezag vertellen eerder dat kant bereid bestaat £ 500 miljoen (omstreeks $ 660 miljoen) ter doorbrengen aan het bouwen van EV-laadinfrastructuur te het veld.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]