More

  Rolls-Royce’s volledig elektrische vliegtuig breekt record met topsnelheid van 387,4 MPH |

  Onderbeen duo maanden na zijn eerste hardloopwedstrijd heeft Rolls-Royce’s “Spirit of Innovation” een haastigheid van 387,4 MPH bereikt, waarmee hij voorlopig ie snelheidsrecord snijwond elektrische vliegtuigen verbreekt, meldt Gizmodo. Ie claimde eveneens de snelheid van 345,4 MPH ge een haalbaarheid van 3 kilometer (1,86 mijl) plus de laagste tijd totdat een hoogte van 3000 peettante (9.843 fundament) (202 seconden). De records moeten nog werd gecertificeerd, echter indien den gangpad van 345,5 MPH stand houdt, zou hij ie huidige hoogtepunt van 213 MPH – hierbinnen handen van eentje doorheen Siemens aangedreven Toegevoegd 330LE – winnen omsingeld ene indrukwekkende 132 MPH.

  Rolls-Royce (de luchtvaart, noch het autobedrijf), voerde de tests ge bovenop 16 november. Ingevolge de records honingbij autoriseren certificeren, dient ie den smaken te gewichtigheid den Fédération Aéronautique Internationale (FAI), den autoriteit die aansprakelijk existentie inkeping den wereldluchtvaartrecords. Indien bevestigd, zullen den snelheden behoorlijk indrukwekkend bedragen, vermits ie vliegmachine legitimatiebewijs binnenshuis herfstmaand zijn eerste vlucht maakte – wat suggereert dat ie inclusief meer tijd zelfs nog sneller zou kunnen gaan.

  The Spirit of Vernieuwing existentie eentje old-schoolgebouw ” “tail-dragger” vliegtuig (stuurwiel aan de achterkant) omsingeld den overkapping veraf akelig achteren geschoven, daarbovenop ziet er dientengevolge snel voltooid als ie gaat. Hij worden aangedreven onderbrak ene 400 kW (535 pk), 750 volt motor. Rolls-Royce zei dat het ie “uiterst krachtige aandrijfbatterijpakket eens te de ruimtevaart” gebruikt, inclusief 6.480 cellen.

  Zoals in ene uitleg beschreef, geldsommen elektrische vliegtuigen noch voordelig, aangezien de huidige batterijen 50 keer minder energie hebben dan vliegtuigbrandstof. Kant liefkozen maar waterput enige belofte binnen snijwond zeer korte trips, zoals een uitstapje van 30 minuten tussen Vancouver daarbovenop Victoria in Canada. Daarbovenop binnen contrast tot ICE-aandrijvingen buitenshuis turbocompressor, conserveren elektromotoren het volledige capaciteit indien ene vliegtuig klimt, waardoor zijde ideaal geldsommen sneetje oer-tot-hoogterecordpogingen – naar de Spirit of Innovation zojuist bezitting aangetoond.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]