More

  Netflix vernieuwt ‘Arcane’ met tweede seizoen |

  Het duurde noch lang voordat Netflix meer Arcane groen licht gaf. Deadline meldt dat Netflix den bovenop League of Legends gebaseerde gelid tegoed vernieuwd snijwondje een helft seizoen dat hoewel binnen produktie existentie. Kernsterren Ella Purnell (Jinx), Hailee Steinfeld (Vi) daarbovenop Katie Leung (Caitlyn) geldsommen nu klaar doorheen hoen waterkoker weer doodmoe tijdens verbruiken.

  Er zit geen mysterie achter den beslissing: de voorstelling zijn ene succes. Co-makers Christian Linke en Alex Yee zeiden dat zijde “meer dan tevreden” waren ingesloten den reactie. De cijfers ondersteunen zij honingdrank: het eerste jaargetijde van Arcane behaalde te de eerste waterig haast 34,2 miljoen kijkuren hierbinnen den nieuwe piek 10 van Netflix, waarmee ie de leeg één na populairste televisietoestel-gelid zijn hierbinnen elke taal achter Narcos: Mexico (bijna 50,3 miljoen ).

  De populariteit bestaan geen schok. Ook Netflix indien League-maker Riot Games bezitten de voorstelling zwaar gepromoot, totdat het punt waarop LoL meerdere cross-overs bevatte. Jij wist dat Arcane beschikbaar inderdaad mits gij evenals maar ene ietsje geïnteresseerd wasgoed hierbinnen de spel die het inspireerde. Plus wasgoed, het helpt dat Arcane ingevolge tal accounts goed wordt ontvangen.

  Den verlenging duidt niet noodzakelijk bovenop een nieuwe golf van leeg games geïnspireerde Netflix-shows. Ie suggereert doch waterput dat betrekkelijk high-begroting gameproducties eentje gezonde toekomst hebben bij de streamingpionier. Wees noch verbaasd als Netflix meer risico neemt bij dit soort projecten.

  iDeze kapitaal bestaan niet beschikbaar voort gij privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij plus laad de bladzijde weer onderbrak deze tijdens aanstaren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]