More

  Meta stelt volledige Facebook- en Instagram-berichtenversleuteling uit tot 2023 |

  Meta’s ijveren naar eentje meer persoonlijke ervaring zullen langduriger duren dan het nering eerst had gehoopt. Volgens The Guardian streep veiligheidshoofd Antigone Davis binnenshuis eentje commentaar voor The Telegraph dat de uitrol van banier end-to-end versleutelde berichten in Facebook Messenger en Instagram geworden uitgesteld totdat “ergens binnen 2023”. Ie socialemediabedrijf had oorspronkelijk gepland om de verplaatsing binnen 2022 voltooid gedurende ronden, echter ie wilde de toegevoegd oer wegens “deze terdege gedurende doen”, vertellen Davis.

  Den toegevoegd privacy bestaat al ingeschakeld hierbinnen WhatsApp, niettemin Facebook Messenger daarbovenop Instagram invorderen nog steeds dat je ene gecodeerde chat start (“Geheime gesprekken” te Messenger). Meta, waarna Facebook, begon hierbinnen 2019 met een bredere drang naar encryptie plus andere privacyfuncties.

  Den retardatie zal kunnen leiden totdat ongemakkelijke timing, althans hierbinnen ie VK. Het grond neemt binnen 2023 ene veiligheidswet aan diegene technologiebedrijven verplicht doorheen misbruik honingbij voorkomen plus broedsel bij behoeden. Alhoewel ie geen achterdeurtjes snijwond versleuteling vereist, bestaan den huidige Britse minister van Binnenlandse Aangelegenheden Priti Patel noch verlegen geweest voort zichzelf honingbij protesteren tegen standaardversleuteling – kantkloswerk beweerde dat ie het capaciteit van wetshandhavers onderbrak criminelen erbij achtervolgen “ernstig” zal beperken. Meta zal tijdens druk kunnen komen via staan ​​wegens haar plannen te modificeren contra den oer dat de novelle van kapitaal worden.

  Davis zei dat Meta nog steeds den macht zal bezitten voort misbruik via detecteren onderbrak een combinatie van niet-versleutelde info daarbovenop gebruikersrapporten. Den retardatie schenkkan evenzeer oer bieden wegens regeringen gerust onder beweren daarbovenop potentiële conflicten tijdens voorkomen. Chat-encryptie worden dus noch meteen bedreigd, niettemin het langduriger tijdsbestek voegt watje onzekerheid toe.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]