More

  ‘Hey, Disney’-stemassistent komt in 2022 naar Disneyland |

  Jij hoeft geen trektocht naar Florida bij reserveren door de op Amazon gebaseerde stemassistent van Disney ge honingbij trachten. Disney heeft onthuld dat “hey, Disney” ergens hierbinnen 2022 akelig de hotelkamers van Disneyland komt. Chic als in Walt Disney World, zal ie behalve Alexa beschikbaar bedragen hierbinnen de Weerklank-megafoon van jij kamer plus smeken verzorgen variĂ«rend van voorzieningen tot verhalen plus grappen.< /p>

  Gasten zal evenals watje meer technologie bespeuren wanneer zijkant het park status bezoeken, aangezien MagicBand+ wearables alsmede Disneyland zou aankomen binnen 2022. Je kunt het polsbandje benutten voort ie park binnen erop gaan, afname onder ageren en anders touch-free tijdens gaan , nochtans kant zal mede eentje mix van verwijderen, haptische feedback en gebarenbediening toepassen vanwege jij ervaringen binnen overdenken gelasten erbij opfrissen. De interacties bedragen specifiek inkeping Disneyland, dus jij hoeft jij geen zorgen tijdens maken uit herkauwde ‘magische’ momenten.

  Beide toevoegingen kunnen tijd besparen en kunnen meegaand zijn overmits ene aanhoudende pandemie sommige mensen nog steeds zenuwachtig ontwikkelen ge lichamelijk aansluiting. Plus tot op zekere hoogte gaat ie door ie bijwerken van het imago van den parken status. Disney wens den parken verstaanbaar afschilderen als technisch onderlegd, en den combinatie van spraakbesturing ingesloten voort den handwortel gedragen apparaten zou kunnen helpen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]