More

  GoDaddy onthult recente beveiligingsinbreuk die 1,2 miljoen accounts heeft blootgelegd |

  Te openbaarmakingen aan den Securities and Exchange Commission eigendom webregistrar en hostingbedrijf GoDaddy onthuld dat het ontdekte dat ie wasgoed gehackt. Ie nering zegt dat ie ontdekte dat ene “ongeautoriseerde derde partij” toegang had gekregen tot geldsommen beheerde WordPress-hostingomgeving. Alles tot 1,2 miljoen gebruikers bezitten hun e-mailadres plus klantnummer waargenomen, mee beheerderswachtwoorden boterham beide WordPress-sites die bovenop het podium word gehost, en wachtwoorden voor sFTP’s, databases en SSL-privésleutels.

  Ie document zegt dat GoDaddy van opinie is dat den schennis boterham het eerst plaatsvond doodmoe 6 herfstmaand 2021 plus dat ie onderzoek nu loopt. Demetrius Comes, Chief Information Security Officer, zegt dat GoDaddy nu samenwerkt omsingeld wetshandhavingsinstanties daarbovenop eentje particulier forensisch IT-bedrijf. Daarenboven zegt ie dat ie de relevante inloggegevens have gereset plus inbegrepen gebruikers zullen samenwerken voort nieuwe SSL-certificaten be tijdens doneren. Comes dicht geldsommen mededeling overheen inclusief erop zeggen dat het winkelbedrijf, wellicht iets via laat, zou “eigenmaken van deze incident” plus stappen zou ondernemen om eentje ​​dergelijk inbreuk binnenshuis den toekomst ter voorkomen.

  Deze bestaan verre van de eerste keer dat dat GoDaddy de afgelopen jaren binnen dezelfde nut bestaan uitgesproken als eentje inbreuk doodmoe den beveiliging. Binnenshuis 2018 bracht eentje AWS-fout data op GoDaddy-servers aan ie licht en hierbinnen 2020 werden 28.000 gebruikersaccounts geschonden doorheen eentje onbevoegd persoon. Straks vorig jaar word er alsook naar GoDaddy verwezen indien fragment van een hack diegene ene aantal sites hierbinnen den cryptocurrency-gelegenheid uitschakelde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]