More

  El Salvador is van plan een hele stad te creëren op basis van Bitcoin |

  Den kabinet van El Salvador gooit nog meer gewicht achter Bitcoin. Coindesk en BBC News rapporteren voorzitter Nayib Bukele have plannen onthuld wegens eentje ​​”Bitcoin City” honingbij opbouw in de buurt van ene vulkaan via de Roller van Fonseca, tussen Lade Unión plus Conchagua. De wereldstad zullen geldsommen eigen geothermische energiecentrale bezitten doorheen cryptomining onder ondersteunen, daarbovenop er zal geen vermogenswinsten, inkomsten, loonbelasting of onroerendgoedbelasting bedragen, uitsluitend belasting ge de toegevoegde waarde.

  De stad krijgt de conditie van eentje muntstuk . Nu ie alle voorzieningen zou moet bevat die jij van eentje stad mogen verwacht, konden mensen in Schuiflade Unión rondreizen naar hen arbeid te de nieuwe ontstaat.

  Bukele gaf geen tijdlijn snee den oprichting van de stad. Tegelijk onthulde hij nochtans een $ 1 miljard Amerikaanse “Bitcoin-schuldbrief”, waarvan den helft zal word tweedehands onderbrak energie plus mijnbouwinfrastructuur bij opbouwen, en den rest zou worden gebruikt ingevolge meer van de digitale route gedurende boodschap. Den strategiechef van obligatieontwikkelaar Blockstream, Samson Mow, vertellen dat El Salvador argeloos vijf jaar crypto-holdings zou gaan verbrassen plus eentje extra dividend zou uitkeren aan obligatiehouders. Inclusief een initieel rendement van 6,5 percent zullen deze ene aanzienlijke mazzel snijwondje het grond kunnen zijn mits alles was gaat.

  De schrede bestaat ene enorme gok boterham een onderneming inclusief ene bruto binnenlands product van iets meer dan $ 24,6 miljard te 2020. De boekhouding van Bukele rekent leeg Bitcoin om economische groei, onafhankelijkheid plus investeringen gedurende prikkelen, nochtans dit veronderstelt mede dat het monetaire grootte doodmoe ene algemeen opwaarts route blijft. Ie bestaan tevens mistig of potentiële inwoners plus investeerders akelig een Bitcoin-georiënteerde stad zullen zwerven, zelfs ingesloten belastingvoordelen. Deze bestaan verfrissend terrein voor cryptocurrency en het existentie niet zeker of er toereikend houvast is om het project te toelaten gedijen.

  ¡El Salvador será el inleiding doodmoe den bol en binnenshuis #BitcoinCity!
  Estará de ciudad den La Unión y Conchagua. Las personas podrán vivir plus La Unión pero trabajar daarbovenop la #BitcoinCity. Pronto empezarán a todos los beneficios, cuando el desarrollo y la inversión llegue. pic.twitter.com/21bx7Yc5aJ

  — Casa Presidencial

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]